Τουλάχιστον τα έχουν δηλώσει στην Εφορία;

Την περασμένη Κυριακή… συμπτωματικά άρχισαν τα αποκαλυπτήρια, του μεν Κορωνιά η «Καθημερινή», του δε Μαρτιγόπουλου το «Πρώτο Θέμα». Βλέπεις, τώρα δεν κινδυνεύουν να κοπούν οι ολοσέλιδες διαφημίσεις.
Ξαφνικά λοιπόν ανακάλυψαν ότι ο Κορωνιάς, για τον οποίο ποτέ δεν έγραψαν ότι ήταν ο κύριος ένοχος των υποκλοπών που έγιναν μέσω της Vodafone την οποία διοικούσε, ζούσε μέσα στα πλούτη και τη χλιδή και ήταν ο… Θεός. Η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται τουλάχιστον στα 200.000.000 ευρώ (κοντά 70 δισ. δρχ.!), κυκλοφορούσε με Mercedes 500, έραβε τα κοστούμια του στο Λονδίνο, μίσθωνε lear jet για προσωπικές μεταβάσεις σε εστιατόρια και θέατρα του εξωτερικού και είχε καθημερινή ενασχόληση στο ελληνικό jet set. Στο κτίριο monument της Κηφισιάς ʽʽγια να εισέλθεις στο γραφείο του υπήρχε face controlʼʼ. Ίσως επειδή υπήρχαν πράγματα αξίας. Εκείνο το στερεοφωνικό σύστημα που αγόρασε το 2000 λέγεται ότι κόστισε 5 εκατ. δρχ. – ποσό εξωφρενικό ακόμη και σήμερα. Το νέο εξοχικό στη Μύκονο κόστισε πολλά εκατ. ευρώ. Το νέο 75μετρο κότερο ξεπερνούσε εκείνα των επιφανέστερων επιχειρηματιών της χώρας. Και η νέα έπαυλη που χτίστηκε στη Φιλοθέη αποτέλεσε παράδειγμα νεοπλουτισμού ορατό. Το κελάρι κόστισε 1 εκατ. ευρώ. Στην έπαυλη μάλιστα υπάρχει κλιματισμός ακόμη και μέσα στις… ντουλάπες. Ο λόγος: Προκειμένου να συντηρούνται σε σωστή θερμοκρασία κάποια πολύ καλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας»!
Την ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες, κύριε Κορωνιά, δεν έχουν ούτε καμαρούλα μια σταλιά 2Χ3…
Αυτός ο κόσμος τι σχέση μπορεί να έχει μαζί σας; Και πώς μπορεί να μην επαναστατεί διαβάζοντας γι’ αυτήν τη χλιδή, αυτήν τη σπατάλη, όταν χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν από την πείνα;
Αλλά και ο κ. Μαρτιγόπουλος (Cosmote) δεν πάει πίσω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», που βέβαια από άλλη σκοπιμότητα πέρασε στην επίθεση.
Οι αποδοχές του το 2006 ήταν μόλις 700.000 ευρώ (δηλαδή κάπου 220.000.000 δραχμές – ας μετρήσουν τα περήφανα γηρατειά πόσα γιαουρτάκια κάνουν) και στα γλέντια άνοιγε ροζ σαμπάνιες αξίας 3.000 ευρώ η καθεμία (!), δηλαδή όσο οι συντάξεις 7 μηνών ενός συνταξιούχου του ΙΚΑ…
Τι να γράψεις όταν οι κύριοι αυτοί προκαλούν; Και ξεχνούν ότι υπάρχει και η πτώση…


Σχολιάστε εδώ