Οι λόγοι που έφυγαν Λυμπερόπουλος – Δέλλας

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η φυγή των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα από την ΑΕΚ, δύο ποδοσφαιριστών που είχαν γίνει η σημαία της Ένωσης τα τελευταία χρόνια και που ουδείς ανέμενε να φύγουν, όπως τουλάχιστον έφυγαν, πέραν του ότι και οι δύο είχαν εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαΐδη. Στην περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου η απορία και η έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερες, διότι πέρυσι το καλοκαίρι η
ΑΕΚ είχε σοβαρή οικονομική πρόταση από τη Νυρεμβέργη και δεν τον παραχώρησε, ενώ φέτος τον άφησε ελεύθερο και δεν έβαλε δραχμή στο ταμείο της. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αποφασίσει να παραχωρήσει τον Λυμπερόπουλο από πέρυσι την περίοδο των play off και τις δηλώσεις που είχε κάνει, οι οποίες ήταν και εναντίον της διοίκησης.
Όσο για τον Τραϊανό Δέλλα, επιστήθιο φίλο του Ντέμη Νικολαΐδη και άνθρωπο που στα δύσκολα έχει βγει μπροστά, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έθεσε θέμα αναπροσαρμογής του συμβολαίου του και ζήτησε τα ίδια χρήματα με τον νεαποκτηθέντα σουηδό κεντρικό αμυντικό Ντάνιλε Μαϊστόροβιτς. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της ΑΕΚ, που κατά πολλούς αναζητούσε αφορμή για τη λύση του συμβολαίου του Τραϊανού Δέλλα και την αφορμή αυτήν τη βρήκε. Ετσι, δύο παίκτες που αποτελούσαν σημαίες του Δικέφαλου δεν θα φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν.


Σχολιάστε εδώ