Νέα Μέσα, παραγωγές, έντυπα και σεμινάρια

Η κοινή εταιρεία της παρουσιάστριας και συζύγου του υπουργού Επικρατείας Μάρας Ζαχαρέα και του πρώην εντεταλμένου της ΕΡΤ και πρώην γενικού διευθυντή του Alpha Γιώργου Χουλιάρα είναι γεγονός. Η πλήρης ονομασία της, Platform 8 Media (Πλάτφορμ 8 μήντια) Νέα Ψηφιακά Μέσα – Τηλεοπτικά Προγράμματα – Εκδόσεις Εντύπων Ανώνυμη Εταιρεία ή αλλιώς Platform 8 Media AE.
Έδρα της είναι ο Δήμος Ν. Ψυχικού, στην οδό Στρατηγού Μπακοπούλου 3, σκοπός της «η μελέτη, σχεδιασμός, ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των δραστηριοτήτων που συνδέονται με την ψηφιακή τεχνογνωσία και τεχνολογία εκμετάλλευσης ήχου και εικόνας στην ελληνική και διεθνή αγορά». Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντοτε με το καταστατικό της εταιρείας, σκοπός είναι «η ανάπτυξη και εφαρμογή των Νέων Μέσων επικοινωνίας ευρυζωνικών δικτύων, mobile TV, web TV, internet, επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, video on demand, ψηφιακό ραδιόφωνο, IPTV». Ακόμη, «η δραστηριοποίησή της στον τομέα εξειδικευμένων μελετών και παροχών (know how) ως προς την ανάπτυξη των Νέων Μέσων ακόμη και στη λογική της διαδραστικότητας» και «η δραστηριοποίησή της στους τομείς των πάσης φύσεως κινηματογραφικών, τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών, καθώς και στην εξασφάλιση προς εκμετάλλευση δικαιωμάτων τηλεοπτικών κινηματογραφικού και διαφημιστικού περιεχομένου». Επίσης, «η δραστηριοποίηση σε εκδόσεις πάσης φύσεως εντύπων και η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων». Τέλος, «η δραστηριοποίηση στη διαμόρφωση και υποστήριξη επικοινωνιακής πολιτικής ομίλων και επιχειρήσεων ΜΜΕ».
Το μετοχικό κεφάλαιο ορίζεται σε 120.000 ευρώ. Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν η Μάρα Ζαχαρέα, με την ιδιότητα του προέδρου, η οποία έκλεισε προσωπική συνεργασία και με το Alter, εκτός από τον Real FM, η Ζηνοβία Σασλόγλου ως αντιπρόεδρος και ο Γιώργος Χουλιάρας ως διευθύνων σύμβουλος, ενώ μέλη είναι η Αλεξάνδρα – Μαρία Klein και η Ελένη Παπασωτηρίου.


Σχολιάστε εδώ