ΔΩΝΗΣ: Απόλυτο αφεντικό

Μπορεί στον κόσμο της ΑΕΚ να μην άρεσε η λύση της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά για τους ανθρώπους που ζουν την ομάδα από μέσα ήταν μια επιβεβλημένη ενέργεια, καθώς ο διεθνής αμυντικός βρισκόταν έξω από τα πλάνα του Γιώργου Δώνη και ενδεχομένως η παραμονή του να προκαλούσε προβλήματα. Πρόθεση των μεγαλομετόχων είναι η εδραίωση του προπονητή, τον οποίο θέλουν να αναδείξουν σε σταρ της ομάδας, όπως συνέβη και από τον προηγούμενο εργοδότη του έλληνα τεχνικού κατά τη θητεία του στη Λάρισα.
Ο Δώνης, πάντως, ετοιμάζεται να βγει στο προσκήνιο και να ζητήσει «εδώ και τώρα» δύο παίκτες. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και ο προπονητής του «δικεφάλου» βλέπει ότι σε κάποιες θέσεις δεν μπορεί να βρει λύσεις από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχει καταλάβει ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται να μπει στο πετσί του ρόλου του και να καταστήσει σαφές ότι δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο η ενίσχυση της ομάδας.
Τον Δώνη δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα η θέση του αμυντικού μέσου, καθώς έχει δει πολλά θετικά στοιχεία από τον Αντώνη Ρίκα και τον Περπαρίμ Χετεμάι. Ειδικά ο τελευταίος δείχνει ικανός να προσπεράσει τους έτερους μνηστήρες της θέσης, δηλαδή, τους Ενσαλίβα και Καφέ. Τον προπονητή της ΑΕΚ τον ενδιαφέρει η αριστερή πτέρυγα και η κορυφή της επίθεσης, καθώς ο τραυματισμός του Εντίνιο και η αδυναμία του Μπλάνκο να παίξει με πλάτη στερεί από τους «κιτρινόμαυρους» συστήματα ανάπτυξης. Για τη θέση του αριστερού μπακ η περίπτωση του Χουάν Φραν φαντάζει ιδανική, αλλά ο Δώνης εξέφρασε στο περιβάλλον του κάποιες αντιρρήσεις επειδή οι τελευταίες χρονιές του Ισπανού έδειξαν καθοδική τροχιά στην καριέρα του.


Σχολιάστε εδώ