Διάσταση απόψεων

Άρχισαν να φαίνονται ξεκάθαρα τα πρώτα συμπτώματα δυσλειτουργείας του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Τα ανέδειξε η διαφωνία για το μέλλον του Αρκάντιους Μάλαρτζ και η αδυναμία απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού που να καλύπτει πλήρως τον Χεν Τεν Κάτε. Στην περίπτωση του πολωνού τερματοφύλακα, ο ολλανδός τεχνικός διεμήνυσε στη διοίκηση ότι δεν τον υπολογίζει, αλλά αρχικά ο Γιασμίκο Βέλιτς και εν συνεχεία ο Κώστας Αντωνίου διαβεβαίωσαν τον παίκτη «ότι εμείς ποντάρουμε σε σένα». Ήταν μια ακόμα επιχείρηση… καπελώματος του Τεν Κάτε, έπειτα από τις περιπτώσεις των Μάντζιου και Παπαδόπουλου που μπήκαν στη μαύρη λίστα εν αγνοία του προπονητή.
Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού η διαφωνία εντοπίζεται ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, δηλαδή, μεταξύ του Αντωνίου και του Νίκου Πατέρα. Ο πρώτος έχει εισηγηθεί την απόκτηση τριών αμυντικών που πήραν την έγκριση του Τεν Κάτε, αλλά το κόστος της μεταγραφής καθιστά απαγορευτική την απόκτησή τους, καθώς το μπάτζετ περιορίστηκε σημαντικά από τις ανανεώσεις συμβολαίων και την ένταξη στο ρόστερ παικτών όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ωστόσο, αποφεύγει να εγκρίνει το αίτημα του Αντωνίου για αύξηση του μπάτζετ, αν και σε πρόσφατη συνάντηση με εκπροσώπους των συνδέσμων δόθηκε η διαβεβαίωση ότι αν χρειαστεί θα κάνουμε νέα υπέρβαση.
Οι διαφωνίες και οι αποστάσεις που δημιουργούνται ίσως επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία των «πρασίνων». Γι’ αυτό αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει σύσκεψη όλων των στελεχών και των νέων μεγαλομετόχων, ώστε να δοθούν οδηγίες προς κάθε κατεύθυνση.
«Οφείλουμε να δείχνουμε και να είμαστε ενωμένοι», θα ‘ναι το μήνυμα που θα περάσουν στα στελέχη της ΠΑΕ.


Σχολιάστε εδώ