Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από τα ιδιωτικά κανάλια

Χαστούκι για τα ιδιωτικά κανάλια ήταν οι διαθέσεις της κοινής γνώμης για το πόσο ικανοποιημένη είναι από την τηλεόραση, όπως καταγράφονται σε έρευνα της FOCUS.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, το 66,2% δήλωσε «όχι τόσο ή καθόλου» στο ερώτημα για τον βαθμό ικανοποίησης από την ιδιωτική τηλεόραση και μόνο 33,1% «πολύ/αρκετά» ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά για τα κρατικά κανάλια είναι 31,1% «όχι τόσο/καθόλου» και 54%(!) «πολύ/αρκετά».
Τα χαιρετίσματά μας στους πρωτοκλασάτους
παρουσιαστές…

Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτούν τα δώρα που κάνουν στους συντάκτες τα τηλεοπτικά κανάλια. Προ ημερών το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας έκανε δώρο από ένα laptop στους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ και μόνο δύο δεν το δέχθηκαν! Αυτήν τη βδομάδα ο Alpha έστειλε ένα φορητό DVD-τηλεόραση στους συντάκτες του ρεπορτάζ, προκαλώντας, τουλάχιστον σε μια μερίδα των δημοσιογράφων, αρνητική εντύπωση και ήδη υπάρχει η σκέψη για την επιστροφή της συσκευής. Ειδικά, σε μια τέτοια εποχή, με τις μίζες να περιστρέφονται, είναι λανθασμένη πολιτική αυτή που ακολουθούν κανάλια και πολιτικοί.

Στην πώληση αγροτεμαχίων αντί συνολικού τιμήματος 25 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Πήγασος στις 10 Ιουλίου 2008. Τα αγροτεμάχια, συνολικής έκτασης 35.669,80 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκονται στη θέση Πούσι-Λέδι του Δήμου Παιανίας.

Την υποστήριξη της ΕΣΗΕΑ περιμένουν οι δημοσιογράφοι στον
ΑΝΤΕΝΝΑ FM. Οι εργαζόμενοι φοβούνται πως από τον Σεπτέμβριο θα γίνουν και άλλες απολύσεις και ζητούν από την ΕΣΗΕΑ, μετά την παρουσία των μελών της στη γενική συνέλευση, άμεση παρέμβαση, διαφορετικά, όπως λένε, θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στη νέα σεζόν.

Δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναν αν συγκροτηθεί μια ετερόκλητη συμμαχία συμφερόντων εναντίον του Χ. Λαμπράκη. Ορισμένοι από τους ισχυρούς του τόπου θεωρούν πως το συγκρότημα είναι αδύναμο και ότι είναι η ώρα για τη μεγάλη πολιορκία. Τουλάχιστον το «Π» αμφισβήτησε την κυριαρχία του Χ. Λαμπράκη, όταν βρισκόταν σε πλήρη ακμή, και όχι τώρα που αντιμετωπίζει τη φθορά του χρόνου…΅


Σχολιάστε εδώ