Ψάχνουν το «όλον ΠΑΣΟΚ»

Καθημερινή συνεργασία και κοινές πρωτοβουλίες για το καλό της πόλης και των κατοίκων της Θεσσαλονίκης συναποφάσισαν να λάβουν η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και η «πράσινη» παράταξη της αντιπολίτευσης στον κεντρικό δήμο της πόλης.
Στη συνάντηση της ΝΕ με τη συντονιστική επιτροπή της παράταξης της Χρύσας Αράπογλου, η βουλευτής και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο ζήτησε τη στήριξη του κόμματος στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και την ενεργό συμμετοχή των στελεχών της ΝΕ στη δράση της αντιπολίτευσης στον κεντρικό δήμο. Για τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των δύο πλευρών ζήτησε μάλιστα να οριστεί ένα μέλος της ΝΕ ως υπεύθυνος για τη συνεργασία με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια».
Ως συνέχεια της εν λόγω συνάντησης, αύριο η Χρύσα θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της ΝΕ, ενώ στις 21 Ιουλίου θα γίνει κοινή συνεδρίαση ΝΕ και δημοτικής παράταξης στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις για κοινές πρωτοβουλίες.
Στη συνάντηση από πλευράς ΝΕ συμμετείχαν ο γραμματέας Χρήστος Παπαστεργίου, ο υπεύθυνος αυτοδιοίκησης Μιχάλης Πάππου και οι Λάζαρος Ζαχαριάδης, Θέμης Τζήμας και Σπύρος Κωνσταντινίδης. Από τη δημοτική παράταξη, πέραν της κυρίας Αράπογλου ήταν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Συντονιστικού (Μαμέλης, Χατζηπαντελής, Κύρου, Ευσταθίου, Καραβασίλης, Ιωσηφίδης, Πινίδης κ.ά.).
Στο πλαίσιο των συναντήσεών της με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η ΝΕ στην τελευταία της συνεδρίαση κάλεσε τον Χάρη Καστανίδη να παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος σε θέματα δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης, με ιδιαίτερη αναφορά στον «Καποδίστρια 2», που αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας το φθινόπωρο.
Να σημειώσω πως έχει προηγηθεί συνεδρίαση της ΝΕ με τον Γιάννη Μαγκριώτη (δόθηκε έμφαση σε θέματα μεγάλων έργων) και πως στο άμεσο μέλλον θα προγραμματιστεί και συνάντηση της τοπικής ηγεσίας του κόμματος με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, για θέματα που εμπίπτουν στη δική του αρμοδιότητα.
Ορεξάτους τους βλέπω τους «πράσινους» της πόλης…


Σχολιάστε εδώ