ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!

Η επιβεβαίωση ήρθε με την απόφαση να διεκδικήσει ο Πέτρος Κόκκαλης την προεδρική καρέκλα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μόνο που τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για το αφεντικό των «ερυθρολεύκων». Η απώλεια του Ντούσερ, ο οποίος εμφανιζόταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπληξε καίρια το πρεστίζ του Κόκκαλη, ο οποίος τα έβαλε με τους συνεργάτες του επειδή μετέδιδαν καθημερινά τη σιγουριά τους για την απόκτηση του αργεντινού μέσου.
Από το πρωί της Πέμπτης ο Κόκκαλης επικοινώνησε με έναν από τους λίγους παράγοντες που εμπιστεύεται και του μετάφερε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χειρίζονται βασικοί συνεργάτες του αρκετά θέματα. Επί της ουσίας ο Κόκκαλης ζήτησε βοήθεια από τον έμπιστό του, κάτι τέτοιο όμως θεωρείται ανέφικτο, τουλάχιστον έως το φθινόπωρο.
Καθοριστική για το μέλλον αρκετών στον Ολυμπιακό θεωρείται η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ήδη δικό τους τον παίκτη και περιμένουν τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ τους ώστε να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν, όμως, χαθεί και ο διεθνής αμυντικός του Άρη, τότε ο Κόκκαλης θα πάρει σκούπα και θα προχωρήσει σε αναδόμηση της ΠΑΕ με τον Γιάννη Μόραλη να αναλαμβάνει περισσότερα καθήκοντα και τον Θόδωρο Γιαννίκο να ακολουθεί στην ιεραρχία. Μέχρι, βέβαια, να αρχίσουν οι… μεταγραφές παραγόντων.
Στις υπόλοιπες μεταγραφικές επιδιώξεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε εντολή να βρεθεί ένα πρωτοκλασάτο όνομα ώστε να γίνει ο κράχτης, καθώς τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάζουν μικρή ζήτηση, ενώ και τα μέλη μειώνονται κάθε χρόνο.
Μέχρι και το όνομα του Ερνάν Κρέσπο ακούστηκε στην πλατεία Αλεξάνδρας όταν έγινε γνωστή η αποδέσμευση του αργεντινού στράικερ από την Τσέλσι.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ωστόσο, περιμένει να καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις διεθνείς μεταγραφές, να ολοκληρώσει τις δικές του κινήσεις ο Παναθηναϊκός κι έπειτα να κινηθεί για την απόκτηση ενός κράχτη, όπως έπραξε και το 2004 όταν έντυσε στα κόκκινα τον Ριβάλντο.
Για επικοινωνιακούς λόγους οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν να ασχολούνται και με την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου. Μετά την επαναδραστηριοποίηση του Σάββα Θεοδωρίδη, άλλωστε, οι πιθανότητες για τον επαναπατρισμό του διεθνούς αμυντικού έχουν αυξηθεί, καθώς ο έμπειρος παράγοντας διατηρεί επικοινωνία με το «αλάνι», το οποίο αναγνωρίζει την προσπάθεια του πρώην γενικού αρχηγού να τον κάνει αποδεκτό στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πρώτη επιλογή, πάντως, παραμένει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς ο Κόκκαλης τον θεωρεί μελλοντικό ηγέτη της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ