Στην Ελβετία τι γύρευαν;

Από τον πρώην δήμαρχο Άνω Λιοσίων κ. Νίκο Παπαδήμα πήραμε την παρακάτω επιστολή:

Κύριε εκδότα – διευθυντά,

Παρακαλώ να μου δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου που αφορά την είσπραξη, την κατάθεση στον λογαριασμό του δήμου σε ιδιωτική τράπεζα, τη διαδρομή σε ελβετική τράπεζα πάντα σε λογαριασμό του δήμου και τη διάθεση του ποσού των 10.000.000 ευρώ που ο δήμος είχε εισπράξει από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού.

Επιθυμώ να κατανοήσετε ότι όλοι οι ελεγκτικοί και δικαιοδοτικοί μηχανισμοί εξάντλησαν την υπόθεση και διαπίστωσαν ότι όλο το ποσό διατέθηκε για λογαριασμό του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Για τον λόγο αυτό Εισαγγελέας και Ανακριτής έκριναν ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος και να μη γίνει εναντίον μου καμία κατηγορία. Πιστεύω ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη θα ανασκευάσετε όσα εναντίον μου γράψατε, ίσως και με ευθύνη δική μου».

Σημ. «Π»: Δεκτές οι εξηγήσεις του κ. Παπαδήμα, έχουμε όμως μια απορία: υπάρχει προηγούμενο δημάρχου που κατέθεσε έσοδα του δήμου του σε ελβετική τράπεζα; Αυτόματα το μυαλό του κάθε πολίτη, και περισσότερο του κάθε δημότη του, μόλις ακούσει Ελβετία και καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα, κάνει ένα σωρό βρώμικους συνειρμούς.

Και κάτι ακόμη. Ποιος ο λόγος κατάθεσης σ’ ελβετική τράπεζα και όχι σ’ ελληνική, όταν σε κάθε δρόμο υπάρχει υποκατάστημα τράπεζας και δεν χρειάζεται να ψάχνει για ελβετική;

Αυτά!


Σχολιάστε εδώ