Ραδιοτηλεοπτικά…

Μας βομβαρδίζει συνεχώς τις τελευταίες μέρες με δελτία Τύπου η «Σινεμάνια» του Νίκου Γουλιά, που προβάλλεται στην ΕΤ3.
Ετοιμάζουν φαίνεται και φέτος πολλά και διαφορετικά θέματα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

***
Τι μαθαίνουμε; Ο REAL FM αγόρασε συχνότητα στη Θεσσαλονίκη; Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει. Ξέρουμε, ωστόσο, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αναμετάδοση του σταθμού και στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολλοί οι ακροατές που θέλουν να ακούσουν τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γ. Τράγκα και τ’ άλλα αστέρια του σταθμού.

***
Με τον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης δεν έχουμε ακόμη καταλάβει τι γίνεται. Θα αναμεταδίδει μόνο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Αθήνας ή μέρος του προγράμματος, ή θα συνεχίσει ως έχει; Πάντως το αδελφάκι του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, ο Μπανάνα FM έγινε ήδη Ρυθμός.

***
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Σταρ FM διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την αβάν πρεμιέρ της μεγάλης παραγωγής «Ελ Γκρέγκο» του Γιάννη Σμαραγδή.

***
Ποιος ραδιοφωνικός παραγωγός δημοφιλέστατου σταθμού της Θεσσαλονίκης δεν «εμφανίστηκε» στην εκπομπή του, επειδή την προηγούμενη νύχτα πανηγύριζε για την πρόκριση του Άρη επί της Σαραγόσα και ήθελε να υποδεχτεί την ομάδα στο αεροδρόμιο; Το… ωραίο είναι ότι τζάμπα πήγε η «κοπάνα», γιατί αποκοιμήθηκε από την κούραση και τα πανηγύρια και έχασε την υποδοχή της ομάδας.

***
Για άλλη μια φορά ξενύχτησε η Φλώρινα για να δει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Αlter τον «θρυλικό» πια Μπούμπυ. Και η Φλώρινα είναι μια πόλη με πολλούς σοβαρούς ζωγράφους και άλλους επιστήμονες…

***
Τελικά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Πού είναι αυτό το περιβόητο ανδρικό περιοδικό lifestyle που θα κυκλοφορούσε δωρεάν στη Θεσσαλονίκη; Πουθενά! Για μια ακόμη φορά κάποιοι είπαν πολλά και έπραξαν λίγα.

***
Σαν να βαριέται την πρωινή ζώνη ο Τάσος Ριζόπουλος, που βλέπουμε καθημερινά στη Δημοτική Τηλεόραση. Παλαιότερα έδειχνε να απολαμβάνει τις εκπομπές του. Μήπως δεν αντέχει το πρωινό ξύπνημα;

***
Στενός συνεργάτης του επί τρεις φορές υποψηφίου Αʼ Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Κόκκορη φέρεται να είναι ο άνθρωπος που κατέθεσε ένσταση κατά της εκλογής του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο Λάζαρος Ισκεντερίδης θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Κόκκορη στις εκλογές. Τώρα το Εκλογοδικείο έχει τον λόγο. Πάντως ο κ. Τζιτζικώστας δεν δείχνει καθόλου να ανησυχεί, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει παραβεί σε τίποτα τον εκλογικό νόμο.


Σχολιάστε εδώ