ΘΕΣΣΑΛΟΝΙκιώτικα…

Οι Βενιζελικοί και οι Παπανδρεικοί στην Α΄ Θεσσαλονίκης έχουν πάρει θέση μάχης και μετρούν «κουκιά». Προσοχή όμως στα «κουκιά» γιατί καμιά φορά προκαλούν και δηλητηρίαση.

Τι γίνεται με τα περιβόητα έργα του Δήμου Θεσσαλονίκης στην παραλία; Προχωρούν καθόλου; Και πότε θα αποδοθούν στους πολίτες; Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ο δήμος έχει την ευθύνη για συγκεκριμένα κομμάτια της περιοχής και όχι για το σύνολό της. Ένα τμήμα της παραλίας ανήκει στην ΚΕΔ, οπότε ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για την ανάπλασή του, εάν δεν συνεννοηθεί προηγουμένως με την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου. Ελπίζουμε να υπάρξει συνεργασία, γιατί διαφορετικά η παραλία θα παρουσιάζει δύο διαφορετικές εικόνες.

Γκρίνιες και παράπονα διατυπώνονται μεταξύ στελεχών της ΝΔ. Εκτιμούν ότι η κυβέρνηση «έριξε» την περιοχή στην… Α2.
Ανέμεναν φαίνεται την υπουργοποίηση περισσότερων βουλευτών και μάλιστα συγκεκριμένων.

Εκείνο που όλοι συζητούν τις τελευταίες μέρες είναι πώς τα κατάφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και μέχρι στιγμής κάνει τις επαφές και τις κινήσεις του χωρίς «να ανοίξει ρουθούνι». Είναι ακόμη νωρίς, απαντούν ορισμένοι. Ωστόσο είναι ηλίου φαεινότερον πως ο κ. Ιωαννίδης θα κινηθεί σε διαφορετικό πλαίσιο από τον προκάτοχό του.


Σχολιάστε εδώ