Ανεπιφύλακτα επιλέγω Γιώργο

O Δημήτρης Π. Σαπουντζής, πρώην βουλευτής Νομού Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Υπήρξα ο πρώτος οργανωτής και πρώτος συντονιστής της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Αναφανδόν, ακολουθώντας τη σοφία και την αγωνιστικότητα του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, προσχώρησα στο ΠΑΣΟΚ και ακολούθησα τους αγώνες, τις εξαγγελίες, και την ιδεολογία του μεγάλου αυτού άνδρα και ηγέτη.

Έτσι, ανεπιφύλακτα τώρα επιλέγω –κάνοντας αυστηρή κριτική– και ψηφίζω ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητος δημοκράτης και αγωνιστής της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης. Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου έχει καταβολές και ρίζες βαθιές στη δημοκρατία, είναι νέος και σέβεται τον λαό αγωνιζόμενος για τα δικαιώματά του και την πατρίδα μας. Ακολουθεί τη δημοκρατικότητα του μεγάλου προγόνου του (παππού του) Γεωργίου Παπανδρέου, του αξέχαστου Γέρου Της Δημοκρατίας, όπως επίσης του μεγάλου ηγέτη, του πολιτικού και κοινωνικού μεταρρυθμιστή Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Κρίνοντας αδιαμφισβήτητα ως ικανό ηγέτη του Κινήματος τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου τον επιλέγω και τον ψηφίζω για αρχηγό του Κόμματός μας και είμαι βέβαιος για τη διασφάλιση της ενότητας ΠΑΣΟΚ, απαλείφοντας τις εξωγενείς αντιξοότητες και ανορθόδοξες παρεμβάσεις.

Τέλος ικανοποιώντας έτσι την εντολή των φίλων συμπολιτών μου και γενικά Ευβοιωτών, που τόσα χρόνια με εμπιστοσύνη με ψήφιζαν, τώρα μου ζητούν να ψηφίσω τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου ως πρόεδρο και ηγέτη του Κινήματος.»


Σχολιάστε εδώ