Ραδιοτηλεοπτικά…

Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΤ3, Βασίλης Κοντογουλίδης, επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Κάθε μέρα από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα κάνει εκπομπή στο δημοτικό ραδιόφωνο, ενώ θα φιλοξενείται και στα «παράθυρα» της τηλεφημερίδας της δημοτικής τηλεόρασης ως σχολιαστής.

***
Πότε επιτέλους θα αλλάξει το σκηνικό στον ραδιοφωνικό χάρτη της βόρειας Ελλάδας; Θα ακούμε τα ίδια και τα ίδια; Έλεος πια! Οι ίδιες μουσικές, τα ίδια σχόλια. Αφουγκραστείτε την κοινωνία αγαπητοί δημοσιογράφοι και μουσικοί παραγωγοί. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

***
Βομβαρδισμός κυριολεκτικά γίνεται με τα κάθε λογής έντυπα. Εφημερίδες για τον πολιτισμό, εφημερίδες για το περιβάλλον, εφημερίδες για το στοίχημα, εφημερίδες για τον τουρισμό. Να είχαν και κάποια σπιθαμή παρέμβασης.

***
Αλήθεια, γιατί τα περιφερειακά κανάλια της δυτικής, της ανατολικής και της κεντρικής Μακεδονίας ή της Θράκης δεν συνενώνονται σε ένα ή δύο ή έστω τρία κανάλια, ώστε να έχουν πιο καλή υποδομή και ασφαλώς καλύτερο και ελκυστικότερο πρόγραμμα για να έχουν απήχηση και ο κόσμος να μη βλέπει μόνο τα αθηναϊκά κανάλια;

***
Εσωτερικού τύπου μεταγραφές στην ΕΡΤ3. Από την τηλεόραση στο ραδιόφωνο. Τουλάχιστον ήδη μία τέτοια μεταγραφή έγινε. Θα γίνουν και άλλες;

***
Μας ρωτάτε τι πρόκειται να γίνει με τον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης. Εάν θα αλλάξει μορφή, εάν θα μεταδίδει μόνο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Αθηνών ή θα γίνει κάτι άλλο, τι θα κάνουν οι μέτοχοι του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης και όλα αυτά. Τις απαντήσεις όμως άλλοι τις έχουν… Ελπίζουμε να διαβάζουν εφημερίδες.

***
Ακούμε σε τοπικά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις δημοσιογράφους και βουλευτές να εκφράζουν την έκπληξή τους για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ και για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε διάφορους τομείς. Καλά, τώρα ανακάλυψαν την Αμερική; Τελικά περισσεύει η υποκρισία στις μέρες μας και με το παραπάνω.


Σχολιάστε εδώ