Ακροβάτης ο Ομπράντοβιτς

Μπορεί όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού να διαψεύδουν κατηγορηματικά πως έχουν πρόβλημα με την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η διατήρηση των ισορροπιών σε μια ομάδα με τόσους σταρ, που οι περισσότεροι παίζουν πάνω κάτω στις ίδιες θέσεις. Για να διατηρήσει την καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ο Ζοτς φτιάχνει τα πλάνα του με ισομερή κατανομή του χρόνου συμμετοχής των πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά και με ξεκάθαρη επισήμανση ότι «θα παίζουν όσοι βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα κι έπειτα τους εαυτούς τους».

Οι παλιοί γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης του Ομπράντοβιτς και γενικότερα τη φιλοσοφία που διακατέχει τους πάντες στον Παναθηναϊκό. Αλλά με τον «Σάρας» ανατράπηκαν όλες οι ισορροπίες και γι’ αυτό προσέχει ο προπονητής του «τριφυλλιού» να μη χαλάσει και το καλό κλίμα. Πώς; Με απλές κινήσεις. Στην Κύπρο έγιναν πολλές ερωτήσεις στον σέρβο κόουτς για τον λιθουανό σούπερ σταρ.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες», είπε ο Ομπράντοβιτς και έστειλε το μήνυμα πως δεν ξεχωρίζει τους παίκτες του, αλλά τους βάζει όλους στην ίδια ευθεία με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ