Ανεβαίνουν οι τόνοι στον δήμο

Πηγαίνοντας κόντρα στις προλήψεις, η Χρύσα επέλεξε να συναντηθεί με τους δημοσιογράφους Τρίτη και 13, για να επιτεθεί με σφοδρότητα στον Παπαγεωργόπουλο τον οποίο κατηγόρησε ότι διοικεί χωρίς να αξιοποιεί τους φορείς της πόλης, τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, ακόμη και τους ίδιους τους εργαζόμενους στον δήμο.

Τα θέματα στα οποία επικέντρωσε την κριτική της η Χρύσα -περιστοιχιζόμενη από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της, ήταν τα διαφημιστικά ταμπλό, η ΤV-100, για την οποία είπε ότι «τα δημοτικά ΜΜΕ λειτουργούν ως ωμός προπαγανδιστικός μηχανισμός του ”καθεστώτος Παπαγεωργόπουλου”», τα πάρκα της Νέας Παραλίας, τα δημοτικά οικόπεδα και οι διατακτικές σε απόρους.

Οι προβλέψεις…

Στην κριτική της Χρύσας, ο δήμαρχος επέλεξε να μην απαντήσει επί της ουσίας, αλλά με προσωπική επίθεση στην ίδια. Η συνέντευξη της κ. Αράπογλου «δεν με αφορά, καθώς εντάσσεται στην προσπάθεια της βουλευτού να επανεκλεγεί» είπε, συμπληρώνοντας πως «αυτά που κάνει η κυρία Αράπογλου αφορούν τους βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ».

Οι δημοσιογράφοι, δεν έχασαν την ευκαιρία και ρώτησαν την Χρύσα αν αληθεύουν αυτές οι προβλέψεις. «Φυσικά και θα παραμείνω στον δήμο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τετραετίας» δήλωσε, προσθέτοντας ότι «θα ήθελα να είμαι ξανά υποψήφια το 2010», φροντίζοντας ωστόσο να διευκρινίσει, πως «αυτό δεν θα το αποφασίσει μόνη της».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να στείλει ένα ακόμα καρφί στον δήμαρχο, σχολιάζοντας:

«Όπως και να ‘ναι, θα φύγω από τον δήμο, μετά από τον κύριο Παπαγεωργόπουλο» (αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο δήμαρχος αλληθωρίζει προς την Ευρωβουλή).

Η πρόβλεψη του Βασίλη, ή της Χρύσας θα επιβεβαιωθεί στη ζωή;


Σχολιάστε εδώ