Στο ξενοδοχείο της «Μ. Βρετανίας»… εδρεύει η «Starwood»!

Εταιρεία-φάντασμα, δίχως προσωπικό. Εταιρεία που κανείς από τη Δ΄ ΔΟΥ Αθηνών δεν έχει ελέγξει (;) ακόμη. Και ο γενικός διευθυντής της, δηλαδή του «Αστέρα», κύριος Γριβέας, γκρέμισε μία καμπάνα για να δείξει πώς θα πρέπει να είναι στο… μέλλον! Ο δήμαρχος Βουλιαγμένης όμως Α. Κασιδόκωστας, που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Αστέρα», γνωρίζοντας ότι ο Γριβέας δεν έχει άδεια από την Πολεοδομία για κατεδάφιση, σταμάτησε τις εργασίες εκεί. Ο Γριβέας πήγε στο γραφείο του να τον δει και ο δήμαρχος Βουλιαγμένης εκνευρισμένος έδωσε εντολή να τον πετάξουν έξω.
Στη «Μ. Βρετανία», όμως, όπου κατοικοεδρεύει η εταιρεία «Starwood», «αφεντικό» είναι ο εφοπλιστής Λασκαρίδης (κουμπάρος, λένε, του διοικητή της Εθνικής και του «Αστέρα» Τάκη Αράπογλου), ο οποίος προτίθεται – μαθαίνουμε – να αγοράσει μεγάλο ποσοστό μετοχών του «Αστέρα» Βουλιαγμένης, για να γίνει κι εκεί αφεντικό. Από την άλλη, με πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ο «Αστέρας» αναγκάζεται να βγάλει στο σφυρί κινητή και ακίνητη περιουσία του, αφού χρωστάει παντού (αλλά οι πλουσιοπάροχες αμοιβές προς μεγαλοστελέχη και φίλους πληρώνονται κάθε μέρα) και οι δικαστικοί κλητήρες όπου να ‘ναι πιάνουν δουλειά.
Ένα άλλο μεγαλοστέλεχος του «Αστέρα» -όπως μαθαίνουμε- ο Π. Ζορμπάς, εμπλέκεται στη μεσολάβηση της κατασκευής του spa στον «Αρίωνα», που στοίχισε μεν 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο αμερικανός κατασκευαστής δεν πήρε παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ… Είναι έτσι;
Πάντως, αυτά που συμβαίνουν εκεί και κανείς δεν τολμάει να ελέγξει την παρέα Αράπογλου, είναι πρωτόγνωρα.
Ούτε εισαγγελέας, ούτε το ΣΔΟΕ;


Σχολιάστε εδώ