Να περάσει ο επόμενος παίκτης…

Ο λόγος για τον Χουσεΐν Μουμίν που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του Μαυροβούνιου εδώ και καιρό. Ο τελευταίος έχει διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο, με ξεχωριστά προσόντα, που θέλει όμως ακόμη δουλειά. Αυτό που περιμένει ο ξένος τεχνικός είναι πρώτα να ωριμάσει λίγο περισσότερο και στη συνέχεια θα ετοιμαστεί για να τον ρίξει στη μάχη. Η ευκαιρία υπάρχει για τον καθένα και σύντομα είναι βέβαιο ότι θα δοθεί και στον νεαρό μουσουλμάνο.

Στις επάλξεις

Μπορεί να μην είναι πολλοί αυτοί που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν υλική βοήθεια (οι περισσότεροι καταθέτουν μόνο την ηθική τους συμπαράσταση, αλλά μόλις ακούσουν για την «ταμπακιέρα» απομακρύνονται) στις δύσκολες στιγμές του ΠΑΟΚ, είναι όμως λίγοι και εκλεκτοί.

Μεταξύ αυτών που έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν χρήματα στο ισχνό ταμείο της ΠΑΕ είναι και οι δύο δικηγόροι, ο Κώστας Τσαρούχας και ο Μπάμπης Αποστολίδης, γνωστοί για τα οπαδικά τους αισθήματα.

Ο πρώτος υποσχέθηκε να βάλει 50.000 ευρώ αν βρεθούν άλλοι δέκα παράγοντες της «μαυρόασπρης» οικογένειας που θα κάνουν το ίδιο και ο δεύτερος να συμβάλει αδρά για να συγκεντρωθεί το ποσό των 50.000 ευρώ για την πρώτη δόση των οφειλομένων προς του Ρολφ Φρίνγκερ. Άσχετα με το τι θα γίνει τελικά στην πράξη κι αν θα προχωρήσει ή όχι το πολύπλοκο αυτό θέμα, η δέσμευσή τους δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Απορία

Τελικά θέλουν ή όχι εκεί στην Τούμπα (και γύρω από αυτήν) να φύγει από τη μέση ο Γιάννης Γούμενος;

Όλο τον καιρό, πάνω από έναν χρόνο, είχαν «φαγωθεί» άπαντες να εγκαταλείψει την ομάδα, να δώσει όσο όσο τις μετοχές του και να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα.

Τώρα, που παραιτήθηκε, τους «έπιασε στον ύπνο» σχεδόν απροετοίμαστους να προτείνουν τις λύσεις τη μία μετά την άλλη.

Αλήθεια, θέλουν, μπορούν ή όχι να σηκώσουν το βάρος των ευθυνών και να αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΟΚ; Ας μας το πουν. Ειδικά αυτοί οι θεματοφύλακες του Ερασιτέχνη είναι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εκτός και αν θέλουν πέρα από τη… νύφη να τους δώσει και τη σχετική προίκα…


Σχολιάστε εδώ