Ψάχνουν ποιοι υπουργοί και βουλευτές δεν στήριξαν τους υποψηφίους της ΝΔ!

Οι πληροφορίες λένε ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει ζητήσει να γίνει μια έρευνα για την αναζήτηση των αιτίων της ήττας σε διάφορες περιοχές, με ταυτόχρονη διερεύνηση των καταγγελιών που υπάρχουν για τη συμπεριφορά στελεχών του κυβερνητικού κόμματος, που δεν στήριξαν τους επίσημους υποψήφιους, με αποτέλεσμα να χαθούν δήμοι και νομαρχίες και μάλιστα πολλές φορές σε περιπτώσεις που δεν το περίμενε κανείς.

Ειδικότερα αναλυτική διερεύνηση θα γίνει στις Σέρρες (την πατρίδα των Καραμανλήδων), στη Μαγνησία και στην Καρδίτσα, αφού και στις τρείς περιοχές το κυβερνητικό κόμμα υπέστη ήττα, όταν όλοι θεωρούσαν ότι είναι πολύ δύσκολο να χαθούν οι νομαρχίες.

Η διερεύνηση των καταγγελιών για υπονόμευση σε ορισμένες περιοχές των επίσημων υποψηφίων που στήριξε το κόμμα αφορά ακόμη και υπουργούς ή βουλευτές οι οποίοι δεν στήριξαν και όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να χαθούν δήμοι και νομαρχίες, παρά το γεγονός ότι και από τη Ρηγίλλης παραδέχονται ότι έγιναν και λάθος επιλογές.

Η έρευνα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί στον πρωθυπουργό τις επόμενες δεκαπέντε μέρες και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα περιέχει και ειδικό κεφάλαιο με ανάλυση των αποτελεσμάτων στη Βʼ Αθήνας, όπως έχει ζητηθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να βγούν τα σωστά συμπεράσματα, σε μια περιοχή ιδιαίτερα κρίσιμη στην εκλογική μάχη.

Θέλουν δηλαδή στο Μαξίμου να γνωρίζουν ποιοι ακριβώς είναι οι λόγοι για τους οποίους κέρδισε η ΝΔ σε ορισμένους δήμους στους οποίους είχε «παντοκρατορία» το ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζει κανείς ότι τα πρόσωπα, είτε θετικά είτε αρνητικά, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στα τελικά αποτελέσματα…


Σχολιάστε εδώ