Απαραίτητες οι δηλώσεις του Σόλιντ

Γι’ αυτό και ο Τροντ Σόλιντ θέλησε με παραδείγματα να δείξει ότι η ομάδα του υπερισχύει των «πρασίνων». Έξυπνη η κίνηση του νορβηγού προπονητή και αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα βρίσκεται προ των πυλών του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο.

• Ουδείς διαφωνεί πως ο Άκης Στολτίδης είναι απαραίτητος στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αλλά εκ των πραγμάτων (λόγω καρτών ή για να ξεκουραστεί ή… χτύπα ξύλο για άλλον λόγο) θα βρίσκεται και εκτός 18άδας. Θα είναι τότε μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Γιάννη Ταραλίδη να αποδείξει ότι δικαιούται κάτι παραπάνω στην ομάδα του Πειραιά. Έχει δυνατότητες. Για όσους το ξεχνούν, πριν από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός είχε στηριχθεί στον Ταραλίδη για περίπου δύο μήνες (στην τελευταία θητεία του Μπάγεβιτς στους «ερυθρολεύκους»). Και είχε βοηθήσει σημαντικά για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

• Αναμφίβολα ένα ερωτηματικό που αφορά τον νέο Ολυμπιακό σχετίζεται με τους ξένους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν. Αν προσφέρουν όσα περιμένουν από αυτούς ο Σόλιντ και ο κόσμος, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Αν όχι, πάλι Έλληνες, Κύπριοι με τον Τζόλε και τον Ρίμπο θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Αρκετοί είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν στις ικανότητες του Φέλιξ Μπόρχα εξαιτίας του γκολ που έχασε στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Τροντ Σόλιντ πάντως δεν ανησυχεί και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι δεν θα αργήσει η μέρα που ο επιθετικός από το Εκουαδόρ θα «κλέψει την παράσταση». Το ίδιο μάλιστα πιστεύει και για τον Μάρκο Νε.

• Ήταν ξεκάθαρο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη ότι το χόρτο του γηπέδου Καραϊσκάκη δεν είναι σε καλή κατάσταση. Κάτι οι συναυλίες που φιλοξενήθηκαν το καλοκαίρι στο φαληρικό γήπεδο, κάτι ο καύσωνας των τελευταίων ημερών και ο αγωνιστικός χώρος καταστράφηκε σε αρκετά σημεία. Από την Πέμπτη οι αρμόδιοι έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες ώστε η κατάσταση του γηπέδου να έχει βελτιωθεί σημαντικά, όταν οι «ερυθρόλευκοι» χρησιμοποιήσουν ξανά το «σπίτι» τους, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 9 Σεπτεμβρίου.


Σχολιάστε εδώ