ο Δαίμονας των δημαρχείων

Με ιδιαίτερη κοινωνική και πολιτική ευαισθησία ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, δραστήριος από τα νεανικά του χρόνια, κάτοικος από πολλά χρόνια της Αγίας Παρασκευής, με τη γυναίκα του, επίσης ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη ξεχωριστή πολιτιστική δράση της «Συνεργασίας Πολιτών».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συνεχίζει τις επαφές του με τον κόσμο του Αμαρουσίου καθημερινά και η συμπαράσταση των πολιτών τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες είναι μεγάλη και εκφράζεται με τη συμμετοχή του αλλά και με κάθε τρόπο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πατούλης, με την ιδιότητά του ως προέδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας ΟΤΑ, προέβη και σε μια άλλη δράση που έχει να κάνει με την ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος στους δήμους για την ανάληψη των πρωτοβουλιών, όπως:

1) Η βοήθεια σε άπορους, ώστε να διεκπεραιώνονται οι υποθέσεις τους που αφορούν τον δημόσιο Τομέα, και ετήσια οικονομική βοήθεια μέσω ταμείου αλληλεγγύης στις τοπικές μονάδες, και σε μοναχικά άτομα της τρίτης ηλικίας και σε άτομα με αναπηρία, η βοήθεια στην καθημερινότητα (για αγορές, λογαριασμούς, ιατρική βοήθεια, καθαριότητα οικίας κ.λπ.).

2) Η συνεργασία με όλους τους φορείς που ενδεχομένως έχουν αναπτυχθεί στην τοπική κοινωνία σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς και με την Εκκλησία, που τις περισσότερες φορές έχει αναλάβει όλο το βάρος προσφοράς στους απόρους.

Ο Λευτέρης Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος, συνεχίζει την περιοδεία του στο Μαρούσι, επισκεπτόμενος πόρτα πόρτα κάθε γειτονιά του δήμου.

Την εβδομάδα που πέρασε, ο Λευτέρης επισκέφτηκε την περιοχή των Αγίων Αναργύρων και συζήτησε μαζί με τους κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματά τους και για προτάσεις αναφορικά με την επίλυσή τους. Επίσης επισκέφτηκε και το αμαξοστάσιο της δημοτικής συγκοινωνίας και συνομίλησε με τους υπεύθυνους για το θέμα της ανανέωσης του στόλου των λεωφορείων.

(Εκλογικό κέντρο: Κονδύλη 2 και Μιλτιάδου, Μαρούσι, www.nea-poreia.gr, e-mail: info@nea-poreia.gr)

«Μέσα στις γιορτές του Δεκαπενταύγουστου και ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες βρίσκονται στην Άνδρο και στον δήμο Υδρούσας, φθάνοντας στο λιμάνι αντικρίζουν το αίσχιστο θέαμα των συσσωρευμένων σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει όλους τους δρόμους του νησιού μας, λόγω του κλεισίματος του ΧΥΤΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωσήφ Ψητός του συνδυασμού «Ενωμένη Υδρούσα» και προσθέτει ότι «η κατάσταση αυτή δημιουργεί τεράστιους κινδύνους στη δημόσια υγεία των πολιτών και των επισκεπτών του δήμου μας και πλήττει οικονομικά τις τουριστικές επιχειρήσεις στην αιχμή της περιόδου, υποβαθμίζει και εκθέτει τον δήμο μας αλλά και όλη την Άνδρο και υπεύθυνος είναι ο σημερινός δήμαρχος αφού το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι γνωστό εδώ και τέσσερα χρόνια, και πριν από δύο χρόνια είχαμε πάλι το ίδιο πρόβλημα, αλλά κανένα μέτρο δεν είχε ληφθεί!»

«Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα στη σχέση του δημότη με τον δήμο, να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε συμπολίτη μας να έχει λόγο για όσα τον αφορούν, να καθιερώσουμε τον δρόμο για μια συνεχή μεταξύ μας επικοινωνία».

Με αυτό το σκεπτικό και με προτεραιότητα στη γνώμη του δημότη καταρτίζεται το πρόγραμμα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μαραθώνα, Σπύρου Ζαγάρη.


Σχολιάστε εδώ