Ευτυχώς που ήταν φήμη…

Μετά το «ναυάγιο» στις επαφές με τον Χαβιέ Σαβιόλα, οι «πράσινοι» ήθελαν έναν παίκτη υψηλού επιπέδου για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Φανταστείτε, λοιπόν, τι θα γινόταν εάν πράγματι είχε υπογράψει ο «Σάλπι» στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ποιος θα κρατούσε τους οπαδούς του «τριφυλλιού» που ήδη ξεσάλωναν στα ραδιόφωνα για το «κάζο με τον Σαβιόλα», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά;

Τα τηλέφωνα, λοιπόν, «πήραν φωτιά» το βράδυ της Πέμπτης. Έψαχναν να μάθουν εάν ήταν πραγματική η φήμη. Μέχρι και τον Πέτρο Κόκκαλη ρώτησαν, αλλά ο τελευταίος δήλωσε άγνοια για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων».

Τελικά τη λύση έδωσε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είχε πληροφορηθεί από συνάδελφό του που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και ενημέρωσε ότι η μοναδική μεταγραφή της ημέρας ήταν εκείνη του Ντάλα Μπόνα στους «κιτρινόμαυρους».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια για τον Σαλπιγγίδη. Όπως άλλωστε υποστηρίζουν, «στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δεχθούν τη μεταγραφή του παίκτη σε μας, αλλά αποκλείεται να δεχθούν τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό». Παράλληλα, όμως, περιμένουν και την απόσυρση των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί για τις μεταγραφικές κινήσεις των τριών μεγάλων ομάδων.


Σχολιάστε εδώ