Ενός φιάσκου δεύτερο έπεται

Βγήκε λοιπόν η ΕΤ3 παρακαλώ την ίδια μέρα (Τρίτη) για να υποστηρίξει σε εκτενές της ρεπορτάζ πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες τον ΠΑΟΚ αγοράζει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Αναφέρθηκε μάλιστα πως «οι υπογραφές θα πέσουν εντός 24ώρου» και ότι «η συμφωνία θα παρουσιαστεί σε επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης».

Μέθυσαν από χαρά τα ΠΑΟΚια (ανάμεσά τους κι εγώ), ακούγοντας τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 να μιλά για τις ένδοξες ημέρες που έρχονται για την αγαπημένη τους ομάδα, με ιδιοκτήτη τον «κατά πολύ πλουσιότερο των Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη» Θόδωρο Αγγελόπουλο. Την επαύριον -και παρά τις διαψεύσεις των νομικών συμβούλων του μεγαλοεπιχειρηματία- οι αθλητικές εφημερίδες της πόλης συνέχισαν τη σεναριολογία, γράφοντας ακόμη ότι πρόεδρος θα αναλάβει (με ιδιοκτήτη τον Αγγελόπουλο) ο γνωστός αθλητικός παράγοντας Βίκτωρας Μητρόπουλος (κολλητός των αδελφών Ψωμιάδη και συνεργάτης τους στην κόντρα με τον Γκαγκάτση για τον έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου), ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και τα ονόματα των μεγαλοποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Εννοείται πως την επομένη η ΕΤ3 επιχείρησε να «καταπιεί» το θέμα που η ίδια δημιούργησε, πιστεύοντας πως η δημοσιογραφική της «επιτυχία» ξεχάστηκε ήδη από τους θεατές της.


Σχολιάστε εδώ