Ο… ενδιάμεσος Φώλιας

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει η κυβέρνηση, πως τα αιτήματα της Θεσσαλονίκης τέθηκαν αμέσως επί τάπητος, ανέλαβε να το περάσει ο υφυπουργός Οικονομικών, Χρήστος Φώλιας, που συναντήθηκε ακολούθως με τον Ψωμιάδη και ανακοίνωσε ότι θα γίνει «ειδική σύσκεψη για το θέμα της σχολικής στέγης και θα βρούμε οριστική λύση».

Ο βορειοελλαδίτης υφυπουργός τόνισε: «Ας μην κοροϊδευόμαστε. Παραλείψεις, αστοχίες και λάθη δεκαετιών δεν μπορούν να θεραπευτούν σε δύο χρόνια. Έχουμε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα τετραετίας.

Τότε θα κάνουμε ταμείο και είναι βέβαιο ότι το ταμείο θα είναι θετικό. Στα πλαίσια όμως και των δυνατοτήτων που έχουμε, φροντίζουμε ούτως ώστε όχι μόνο η νομαρχία Θεσσαλονίκης αλλά και όλη η Ελλάδα να έχει λύσεις στα προβλήματά της».

«Κάποια άλλα επιμέρους θέματα, άλλα τα αντιμετωπίσαμε και άλλα θα τα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως όταν υπάρχει καλή διάθεση και κατανόηση, υπάρχουν δυνατότητες επίλυσης των προβλημάτων. Δεδομένου του ενδιαφέροντος της κυβερνήσεως και του πρωθυπουργού και συμπολίτη σας Κώστα Καραμανλή για τη Θεσσαλονίκη, προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με τον νομάρχη, θα κινηθούμε» κατέληξε ο Χ. Φώλιας.


Σχολιάστε εδώ