Κίνηση… Μάκη από τον ΑΝΤ1

Ορόσημο ο Απρίλιος για τον ΑΝΤ1. Ο τηλεοπτικός σταθμός ξεκινάει μια προσπάθεια αντεπίθεσης προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος σε θεαματικότητα αλλά και έσοδα. Στόχος ως τον Απρίλιο είναι να καλυφθεί συγκεκριμένο ποσοστό ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες εντός και εκτός συνόρων.

Ο Μίνως Κυριακού ασχολείται προσωπικά με όλες τις αλλαγές και είναι ενδεικτικό πως έδωσε οδηγίες για την αλλαγή του σκηνικού και του περιεχομένου των… «Σπιτόγατων» για να κερδίσουν τη μάχη με τη Σ. Αλιμπέρτη και τον Alpha το πρωί του Σαββάτου. Οι αλλαγές συνεχίζονται με την πρόσληψη Τσολάκη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν στο τέλος της σεζόν και άλλες αλλαγές και κυρίως μετεγγραφές.

Στη σύγκρουση με τον Alpha εντάσσεται προφανώς και η πρόσληψη της Αλεξάνδρας Καπελετζή για την παρουσίαση μίας ψυχαγωγικής εκπομπής («Έχεις γράμμα»). Η πρώτη ίσως απάντηση του Μ. Σεριάτου στην απομάκρυνση της συζύγου του από τον Alpha έρχεται μέσω ΑΝΤ1 και μέσω ενός προγράμματος που διεκδικούσε το κανάλι της Αττικής Οδού. Τέτοιες κινήσεις δεν γίνονται τυχαία και εκτιμάται πως ίσως το κανάλι του Αμαρουσίου ενισχυθεί διαφημιστικά. Ο ΑΝΤ1 κέρδισε την προσωρινή απόφαση και το «Έχεις γράμμα» θα προβάλλεται μόνο από αυτό το κανάλι. Στο μεταξύ, η Α. Καπελετζή θα συναντήσει εκεί και την κουμπάρα της Τ. Στεφανίδου, η οποία για μία ακόμη φορά φιλοξένησε τον σύζυγό της, μέτοχο του Nine και παρουσιαστή του Alpha, την περασμένη Τετάρτη.

Ο Ν. Ευαγγελάτος, που είναι κατά δήλωσή του «ο μόνος που έχει σχέση με τον Alpha», φιλοξενεί κάθε Τετάρτη παρουσιαστές του Nine. Θα δούμε άραγε όλη την οικογένεια ξανά μαζί;


Σχολιάστε εδώ