Εξόρμηση στην αγορά

Τον χορό τον άνοιξε ο Ψωμιάδης, που μοίρασε τριαντάφυλλα σε γυναίκες και μπαινόβγαινε σε μαγαζιά. Κάποια στιγμή βρέθηκε μέσα σε «γυράδικο» και, χωρίς να διστάσει, έπιασε το μαχαίρι, έκοψε γύρο και παρασκεύασε μόνος του το σάντουίτς του.

Ακολούθησε ο Μαγκριώτης, που ως συνήθως τερμάτισε την περιοδεία του σε ουζερί στο Μοδιάνο, όπου τραγούδησε και χόρεψε με τους συνεργάτες του γραφείου του.

Γύρα στην αγορά έκανε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που βάλθηκε να τρελάνει τον Παπαγεωργόπουλο, κρατώντας τον σε αναμονή αν θα υποβάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος ή όχι. Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έφτασε απευθείας από τις Βρυξέλλες στη Θεσσαλονίκη, όπου περιόδευσε στην αγορά, σφίγγοντας χέρια και ανταλλάσσοντας ευχές.

Την ίδια ώρα διέρρεε η πληροφορία ότι ο Καρατζαφέρης απευθύνθηκε σε μεγάλο μεσιτικό γραφείο, ζητώντας να του βρουν σπίτι γραφείο διακοσίων τετραγωνικών, για να νοικιάσει στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Το μεσημέρι της Παρασκευής τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν τη δική τους έξοδο στο κέντρο της πόλης, καταλήγοντας στο «Πανελλήνιο» για ουζάκι.


Σχολιάστε εδώ