Αποστολικά και… αλλα

Κάποιοι νεοδημοκράτες βουλευτές που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί, εκλέγονται για να το αποδείξουν…

Και επειδή αποφοιτήσατε από καλά σχολεία, «γαλάζιοι» σύντροφοι, δεν σημαίνει ότι τα μάθατε κιόλας σωστά τα θέματα.

Μην ξεφτιλίζεις, υπουργάρα μου, τον εαυτό σου, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις.

Αγαπητοί ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΕΣ… Να φοβάστε τη μισή αλήθεια, γιατί μπορεί να κρατάτε τη λανθασμένη μισή.

Για ποιον υπουργάρα λένε οι «γαλάζιοι» ότι έχει τόσες έγνοιες που σίγουρα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει;

Με εμβόλια και ενέσεις, αγαπητέ Νικήτα, δεν λύνεται το νοσούν πρόβλημα της υγείας μας.

Βασικοί Αμέτοχοι…

Κάποιοι του χρηματιστηρίου θα πνιγούν στις μπουρμπουλήθρες που έκαναν τότε. Ας πρόσεχαν.

Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις στα βασικά της θέματα.

Τι είναι, ωρέ παιδιά, το Σύνταγμα; Πλατεία ή θεσμός; Για να ξέρουμε πού πάμε, ωρέ «γαλάζια» παλικάρια.

Ο Άρης κάνει πόλεμο με μπουρδοπαλικάρια, μου είπε ένας «γαλάζιος» ακραιφνής Καραμανλικός…

Εγώ, πάντως, είμαι με τη Ζέτα Μακρή…

Ή θα μάθουμε να ζούμε σαν αδέλφια ή θα καταστραφούμε όλοι μαζί σαν ανόητοι, μου είπε ένας «γαλάζιος» κορυφαίος που ανησυχεί πάρα πολύ με τα τελευταία κρούσματα στη Ρηγίλλης.

Αυτοί δεν ρίχνουν συντροφικά μαχαιρώματα, όπως έκαναν οι «πράσινοι» σύντροφοι, οι Ρηγιλλάριοι κάνουν κάτι χειρότερο. Πετρο-βολιούνται μεταξύ τους και όποιον πάρει ο χάρος.

Έχει και άλλους Κοκκαλιστές το «γαλάζιο στρατόπεδο»;

Πήρε τον Νικολό-ΠΟΥΛΟ και πυροβολεί όποιον βρει μπροστά του ο Πατρινός πολιτικός.

Άσχετος ο Μπούρδας Γεωγραφιάδης…

Μετά από δέκα χρόνια ποιος θα θυμάται το όνομα Μακεδονία, είχε προβλέψει ο εθνικός γκαντέμης και ήρθε ένας «γαλάζιος» βουλευτής και τον επιβεβαίωσε πλήρως. Μπούρδα το όνομα…

Μπουρδοδημοκρατία το μαγαζί της Ρηγίλλης.

Ποιος έχει σειρά να χτυπήσει την κυβέρνηση;

Αγαπητοί σύντροφοι, στην προσπάθεια να βρείτε νέο δρόμο, τον νου σας μη χάσετε τον παλιό, σίγουρο και δοκιμασμένο.

Μερικοί υπουργοί θυμίζουν τους ευνούχους των χαρεμιών. Ξέρουν πού γίνεται, βλέπουν πώς γίνεται κάθε μέρα, άλλοι είναι ανίκανοι να το κάνουν μόνοι τους. Και έτσι το έργο τους στο υπουργείο έχει βαλτώσει…

Αγαπητέ υπουργέ: Μηδ’ αυθαδίαν ευβουλίας αμείνον, ηγήση ποτέ… Μη βάζεις το θράσος πάνω από τη φρόνηση. Αυτά τα λίγα για λόγους οικονομίας χώρου…

Θα πέσουν αυτοί πριν καταλάβουν ότι έγιναν εξουσία.

Κλείνατε επί δεξιά, είναι το νέο δόγμα της «γαλάζιας» κυβέρνησης.

Ε… όχι και σεις «γαλάζιοι» σύντροφοι να είστε οι μοναδικοί τιμητές της εφαρμογής του Συντάγματος. Νομίζω ότι το Σύνταγμα δεν αξίζει τέτοιες εκφράσεις.

Βασικός μέτοχος… Βασικός ένοχος…

Νέα ασυδοσία… Ωραίο το νομοσχέδιό σας «γαλάζιοι» σύντροφοι. Σαν τη μούρη σας.

Βασικά το νέο νομοσχέδιό σας είναι σαν τη μούρη σας.

Αγαπητέ κ. Λιάπη, από πότε ένα νομοσχέδιο που δεν το διαβάσατε, όπως εσείς ισχυριζόσαστε, συμφωνείτε σε θέματα αρχής;

Καθιερώσατε την Ελλάδα στη γωνία των Βρυξελλών, είπε ο Γιώργος στον πρωθυπουργό. Τουλάχιστον αν είναι γωνία είναι καλό για τυροπιτάδικο. Μετά το κέρδος με την ελληνική φέτα θα κονομήσουμε κανένα φραγκάκι.

Κόντρα Λιάπη – Αλογο-φέσι για τον έλεγχο των ΔΕΚΟ. Ο κ. Αλογο-φέσις φόρεσε ένα μεγάλο φέσι στο Μισέλ… Γαλλικά, παρακαλώ.

Τα φράγκα ράβουν φράκα… Για ποιον πολιτικό μας το λένε ορισμένοι μόδιστροι του Κολο-νακίου;

Όπως ο Αλογοσκούφης κατάφερε σε 18 μήνες να αδειάσει τα ταμεία του κράτους, έτσι είναι ικανός, αν αναλάβει την έρημο Σαχάρα, σε τρία χρόνια να υπάρχει έλλειψη άμμου, μου είπε με πολλή δόση χιούμορ ο τσάρος της οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης.

Δεν υπάρχουν τραγόπαπες αλλά τράγοι παπάδες… Ελπίζω οι τράγοι να μην προσφύγουν στο ΕΣΡ για να με λογοκρίνουν.

Έλα, βρε Χαραλάμπη, να σε παντρέψουμε, να φάμε και να πιούμε και να χορτάσουμε…

Ψάρια-No από το ΕΣΡ… The Best…

Γαύροι, σας ξεπεράσαμε στην Ευρώπη. Φάγαμε ένα γκολ παραπάνω! Αμ, τι νομίζετε, δεν θα σας ξεπερνούσαμε;

Όλοι οι Παναθηναϊκοί έγιναν για ένα βράδυ κόκκινοι, κατακόκκινοι, πιο κόκκινοι και από τους γαύρους του Πειραιά. Από ντροπή, βεβαίως, για την πεντάρα που «φάγαμε» από την Μπαρτσελόνα.

Σκανδαλάκη με τα «γαλάζια» fax…

Η λέξη «τραγέλαφος», κύριοι του ΕΣΡ, επιτρέπεται; Και αν ναι, γιατί απαγορεύεται η λέξη «τραγόπαπας»;

Εθνικό Συμβούλιο Ραδιο-φονιάδων…

Αγαπητοί κύριοι του ΕΣΡ, γιατί δεν απαγορεύετε τη λέξη «τραγέλαφος», που σαφώς έχει σεξουαλικά υπονοούμενα, αφού δηλώνει τη διασταύρωση τράγου με ελάφι, και διώκετε τη λέξη «τραγόπαπας», που είναι αθώα παντελώς και δηλώνει πως ένας τράγος γίνεται ή κάνει τον παπά και τίποτε άλλο;

Να πω με δύναμη ψυχής περαστικά στον αδελφό και σύντροφο Ανδρέα Φούρα, που είχε πριν από λίγες μέρες ένα φοβερό τροχαίο…

Άμα κάνεις στη ζωή σου ισπανικές …. αποτυχημένες, το μόνο που σου μένει βασικά είναι να βαρέσεις ισπανική υποχώρηση.

Αγαπητέ πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, το επίπεδο σκέψης που δημιούργησε τα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία και στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να τα επιλύσει…

Μια χαρά ρολόι τα ‘χει δρομολογήσει τα θέματα για την πολιτιστική πρωτεύουσα Πάτρα ο Χρήστος Ροϊλός. Παρά τον πόλεμο που δέχτηκε, βγήκε αλώβητος και δυναμωμένος. Βλέπεις, άμα ο κόσμος και το Μαξίμου έχουν εμπιστοσύνη στην τιμιότητά σου, όλα τα άλλα περιττεύουν.

Μου φαίνεται ότι η «γαλάζια» κυβέρνηση σύντομα θα βγάλει τη Σκούφια της για λόγους οικονομίας και θα βάλει ένα Σαμάρι από τη Μεσσηνία για τα οικοκυρικά της.

= Ο πρωθυπουργός, κύριε Άρη, βάσει του Συντάγματος συντονίζει ή όχι την κυβέρνηση. Αν είναι ασυντόνιστη, αλλάξτε συντονιστή και όχι να ζητάτε ρόλους για άλλους, ενώ άλλο πράγμα εννοείτε.

Το δόγμα «αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους», που εφάρμοζε ο Γιώργος Αλογοφέσις, δεν περνάει στην Ευρώπη πια, μας πήρανε χαμπάρι, Γιώργο…

Αλήθεια, κύριε Αλογοφέσι, πόσο κοστίζουν οι οικονομικοί σου φωστήρες που τους πληρώνουμε αδρά και έφεραν την οικονομία μας σε τούτα τα χάλια;

Είναι αλήθεια ότι ο Πάνος ορέγεται το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Αφού, σου λέει, μείωσα την ανεργία, ώρα να μειώσω και τους δείκτες της οικονομίας. Από «κόκκινος» ο Πάνος θέλει να γίνει «τσάρος».

Φαντάσου να είχαν θάλασσα οι Βρυξέλλες τι θα παθαίναμε, μου έλεγε «γαλάζιος» βουλευτής. Μετά το ναυάγιο του προϋπολογισμού θα πηγαίναμε κατευθείαν στον πάτο, ενώ τώρα ναυαγήσαμε.

Οι στόκοι δεν γίνονται ποτέ στόχοι. Γνωμικό εξαιρετικά αφιερωμένο σε εκείνους που λένε ότι είναι στόχοι…

Αλογοσκούφης ο… τρυπιοκάρυδος.

Φλέβες χρυσού βρήκε ο Αλογοφέσις στα χέρια των φτωχών και των συνταξιούχων για να καλύψει τις τρύπες που άνοιξε ο Γιώργος ο… τρυπιοκάρυδος.

Σε καιρούς δύσκολους σαν και αυτούς βοηθάει να θυμάσαι ότι πάντα υπήρχαν καιροί σαν και αυτούς, «πράσινοι» σύντροφοι.

Έρχονται γκαλοπιές για τους «γαλάζιους» κυβερνώντες, γιατί ίσως έτσι νιώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Έχουμε κυβέρνηση ανίκανη να κυβερνήσει και αντιπολίτευση ικανή να φαίνεται ότι η κυβέρνηση είναι ικανή να κυβερνήσει.

Ερωτιάρηδες ορισμένοι υπουργάδες και υφυπουργάδες. Να κολλούσαν και κανένα ένσημο, καλά θα ήταν.

Μια χαρά πήγε η ΑΓΡΟΓΗ στο ευρωπαϊκό συνέδριο που διοργανώθηκε στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη δράση της, αλλά και τις προοπτικές αξιοποίησης της περιουσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Περίπου 11 εκατ. στρέμματα δημόσιας γης θα καταγραφούν και θα αξιοποιηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία. Η δραστήρια διοικούσα σύμβουλος Κατερίνα Αδαμοπούλου φαίνεται να δικαιώνεται για τη σοβαρή δουλειά της.

Δηλαδή, κύριε Κακλαμάνη, ο κύριος πρωθυπουργός, που έχει περισσότερα εισοδήματα από εσάς, δεν έχει ευαισθησίες; Από πότε οι κοινωνικές ευαισθησίες καθορίζονται με τα εισοδήματα; Να γίνω τότε εγώ υπουργός, που έχω λιγότερα εισοδήματα από εσάς, άρα και περισσότερες ευαισθησίες;

Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός Καραμανλής γέλασε με το μπλακ χιούμορ του Θοδωρή ότι η κυβέρνησή του θέλει να μοιάσει στην Μπαρτσελόνα.

Ε, όχι και Μπαρτσελόνα η «γαλάζια» κυβέρνηση, αφού βάζετε συνέχεια αυτογκόλ… Εσείς είστε η Μπαρτσα-χελώνα με τους αργούς ρυθμούς που δουλεύετε, «γαλάζιοι» σύντροφοι.

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ