Ψιλά γράμματα

** Η Μανουέλλα Παυλίδου ανέλαβε πρόσφατα την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ομίλου PLD. Οι εταιρείες του συγκεκριμένου ομίλου του Δ. Παναγιωτάκη έχουν ως αντικείμενο καλλιτεχνικές παραγωγές και μάνατζμεντ παραγωγών.

** Στον ΔΟΛ, από τον «Κόσμο του Επενδυτή» ο Χρήστος Σταθόπουλος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα εμπορικού διευθυντή εφημερίδων του ομίλου.

** Στο «Βαρούλκο» συνέτρωγε την περασμένη εβδομάδα ο Θ. Ρουσόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Μ. Ζαχαρέα, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη και τη σύζυγό του, Κατερίνα.

** Ο υπουργός Επικρατείας μεταξύ άλλων διατήρησε στην ΕΡΤ ή και αναβάθμισε τα στελέχη της περιόδου Παναγιώτου. Το «Έθνος» από τη μεριά του -με αρθρογράφο και καθοδηγητή τον Π. Παναγιώτου- αφιέρωσε την περασμένη Κυριακή ένα επικριτικό δισέλιδο για τον υπουργό Επικρατείας. Ποιος είχε την ιδέα, ξέρετε;

** Παρεμπιπτόντως, πολλές εφημερίδες ανακαλύπτουν ευτυχώς -αν και με καθυστέρηση οκτώ ετών- την ΕΡΤ και γράφουν για μισθούς κ.ά. Σας θυμίζουμε πως το «Π» το κάνει με συνέπεια 13 χρόνια τώρα…

** Μαζί με τον Κοντομηνά στις ΗΠΑ ο Σ. Τζούμας, διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους.

** Στη συνέντευξη Τύπου για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση παραβρέθηκαν και δύο γυναίκες δημοσιογράφοι που δεν έχουν άμεση σχέση με το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ. Η μία αποκαλούσε μάλιστα και συνάδελφο τον Γ. Μπαμπινιώτη.

** Σοκαρισμένοι παρακολουθήσαμε την αποκάλυψη Τριανταφυλλόπουλου πως ο Θ. Αναστασιάδης έβρισε τον Σ. Κόκκαλη. Το χιούμορ, άλλωστε, στο «Θέμα» περισσεύει

** Υφυπουργός της κυβέρνησης, με παρελθόν σε ΔΣ επιχειρήσεων θεάματος, γέρνει επικίνδυνα σε διαγωνισμό ακινήτου. Προσοχή…

** «Τις ανομίες του Λαμπράκη, του Μπόμπολα, του Κόκκαλη δεν μπορεί να τις σκεπάσει η αποσιώπηση», αναφέρει το «Αντί» στο κύριο άρθρο του.

** «Μη κυβερνητικές οργανώσεις και κυρίαρχη πολιτική» είναι η νέα έκδοση από το ελληνικό «Monthly Review», σε επιμέλεια του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

** Ο δίσκος του Α. Ιωαννίδη «Οι περιπέτειες ενός προσκυνητή» ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του «Δίφωνου» ως ο καλύτερος της δεκαετίας 1995-2005.

** Χορηγός επικοινωνίας στην εκστρατεία για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους, η οποία ξεκίνησε από τις 6 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του Κέντρου Πρόληψης, είναι η τηλεόραση του Alpha.

** Στην υποστήριξη του ανθρωπιστικού έργου της Action Aid αποβλέπει η συνεργασία που ξεκινούν η εφημερίδα «Metro» και το ελληνικό τμήμα του διεθνούς οργανισμού.

** · Τηλεοπτικά πρόσωπα μαζεύει στο «Βήμα» ο Ψυχάρης, νομίζοντας ότι αυτό φταίει που η κυκλοφορία του πέφτει. Το δοκίμασαν κι αλλού, όπως στην «Απογευματινή», όπου όμως δεν έφερε την άνθιση!

** Όλα τα μεγάλα στελέχη του ALPHA προτίμησαν να κάνουν τριήμερο μακριά από την έδρα τους. Λονδίνο – Παρίσι, Καλημέρης και Λάτσιος!

** Ξέρετε πόσο είναι το μέγεθος της τηλεοπτικής διαφημιστικής πίτας; 100.000.000 ευρώ, κάπου 34 δισ. δρχ. παρακαλώ! Την μερίδα του λέοντος, κάπου 60-70%, θα μοιρασθούν τα δύο πρώτα κανάλια και τα υπόλοιπα τα… υπόλοιπα κανάλια!

** Τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου προγραμματίσθηκε η έναρξη του δεύτερου τηλεοπτικού σταθμού του Κοντομηνά, του «POLIS» ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Μην ξεχνάτε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος τον είχε βαφτίσει «NINE». Θα έχει την ευθύνη του, αλλά εκπομπή θα κάνει αλλού

** · Εχθρός του ΜΕGA δεν είναι ο ALPHA, αλλά ο ΑΝΤ-1! Προφανώς εννοούν ότι απευθύνονται στο ίδιο κοινό!


Σχολιάστε εδώ