Ψιλά γράμματα

** Προς Θ. Ρουσόπουλο, υπ. Επικρατείας. Είναι σε εξέλιξη ένας διαγωνισμός για τις αναμεταδότες της ΕΡΤ και οι προσφορές κατατέθηκαν την Τρίτη. Όμως ένας από τους συμμετέχοντες ήδη πανηγυρίζει.

** Ίσως γιατί έχει κοινό παρελθόν με στέλεχος της εταιρείας που είναι σε θέση να αποφασίζει

** Συμπτωματικά, όπως λέγεται στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, άλλα ενέκρινε το ΔΣ και άλλα ανέφερε ο διαγωνισμός.

** Μήπως πρέπει να το δείτε τώρα, πριν υπάρξουν αρνητικές κρίσεις .

** Και μήπως πρέπει να ρωτήσετε -σε περίπτωση που δεν σας το είπαν από την ΕΡΤ, λόγω φόρτου εργασίας- γιατί η ΕΡΑ δεν εξέπεμπε επί μέρες στην επαρχία;

** Πάντως ο υπουργός επισκέφτηκε το Mega το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής, στην πρόβα της εκπομπής της συζύγου του Μάρας Ζαχαρέα. Τα 42 λεπτά κινήθηκαν περίπου στο 13%.

** Πρωτοσέλιδη αναφορά και μία ολόκληρη σελίδα στο «Θέμα» για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Μα ο Θ. Αναστασιάδης, σημερινός εκδότης της εφημερίδας, δεν ήταν εκείνος που είχε ξεκινήσει την αήθη επίθεση, περί «Σαλώμης» από το Flash; Εναντίον του δεν είχε καταθέσει αγωγή ο Άρης; Άλλαξε κάτι;

** Συνέντευξη στις «Εικόνες» και στην Άννα Παναγιωταρέα έδωσε ο νέος πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση και μέτοχος του Alpha, επί Σ. Τσοτσορού, Αντώνης Παπαδημητρίου.

** Για να μη λέτε πως δεν υπάρχει συνέπεια…

** Γενέθλια για το «ΒΗΜΑgazino». Έκλεισε τα 5 του χρόνια.

** Αλλά και για το δωρεάν περιοδικό «ως3», που έκλεισε τα 6. Πολλές ευχές.

** Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της σοσιαλιστικής επιθεώρησης «Monthy Review» με αφιέρωμα στον έλεγχο του νερού.

** Μετά το «Θέμα» στο «Έθνος». Η ΤΙΜ και το «Έθνος» δίνουν 10 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας στο «Έθνος» του Σαββατοκύριακου.

** Άλλαξε και η «Εξπρές». Εγκατέλειψε το μεγάλο σχήμα, και ήρθε και εκείνη στο ταμπλόιντ. Είναι καλή η προσπάθεια , χρειάζεται όμως περισσότερη δουλειά.

** Το γεγονός ότι μια καλή εφημερίδα, όπως το «Βήμα», παρά τις αλλαγές και την παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων στον Τύπο, δεν πουλάει, κανονικά θα έπρεπε να προβληματίσει όλους.

** Δύο επιτυχίες στα media, το τελευταίο διάστημα.

Ο Α. Λιβάνης έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στον Μ. Κοτάκη και το «National Geographic» είχε στο εξώφυλλό του τη γρίπη των πουλερικών πολύ πριν το θέμα πάρει διαστάσεις στην Ελλάδα. Άραγε το διαφήμισαν στον ΔΟΛ ή το ξέχασαν;

** Γυρνάει στους διαδρόμους ο συνδικαλιστής και λέει πως δεν τον τρομάζει καμία ομοσπονδία, κατονομάζοντας τον πρόεδρό της και αναφέροντας τη δική του ταυτότητα. Με αυτά τα πρόσωπα θέλει το ΠΑΣΟΚ να επανέλθει στην εξουσία; Μα αυτοί συνδιοικούν και τώρα, επί ΝΔ. Τι πράσινη, τι γαλάζια φανέλα…


Σχολιάστε εδώ