Κύνες σε αποσύνθεση ενοχλούν βουλευτή

Τι κακό και αυτό! Θαρρείς και τα μέλη του ζωικού βασιλείου, ιδιαίτερα αφού αποδημήσουν εις Κύριον, τα βάζουν με τη… Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή της.

Δεν είναι μόνον τα… πετεινά του ουρανού και συγκεκριμένα οι γριπιασμένες γαλοπούλες που δημιουργούν προβλήματα. Είναι και οι… κύνες (τα σκυλιά)!!!

Βέβαια οι γαλοπούλες (κούρκοι ή διάνοι), κομμένες στη μέση, ξεκινούν για Θεσσαλονίκη και Λονδίνο και -ελέω Μπασιάκου- χάνουν τον δρόμο, ενώ τα σκυλιά παραμένουν στη μέση του δρόμου «μέχρι πλήρους αποσύνθεσής των»!!! Και αν ο Θοδωρής Ρουσόπουλος δηλώνει ότι δεν θα γίνει ο… Πουαρό της γαλοπούλας, ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσιπλάκης έγινε ο… Πουαρό των αδικοχαμένων σκυλιών.

Αν δεν καταλάβατε τίποτα ως εδώ, θα κατανοήσετε τα τρανταχτά γέλια των Σερραίων που πληροφορήθηκαν πως βουλευτής τους, αφού έλυσε τα προβλήματα των κατοίκων, ασχολείται με τους ψόφιους κύνες, που παραμένουν στα οδοστρώματα «μέχρι πλήρους αποσύνθεσής των», υποβάλλοντας σχετική ερώτηση προς τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών, Σουφλιά και Λιάπη αντίστοιχα.

Α, ρε και να ‘μουν Σουφλιάς. Θα έκανα έναν νόμο που θα προέβλεπε πως οι βουλευτές επιφορτίζονται με το βάρος της απομάκρυνσης από το οδόστρωμα των κυνών και μάλιστα πριν από την «πλήρη αποσύνθεσή των»!.


Σχολιάστε εδώ