Δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας εναντίον των δικαστών που τους πλήρωσε τα εισιτήρια ο Γιοσάκης!

Τη λίστα αυτή, όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες μας, τη δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα το «ΠΑΡΟΝ» και έγινε… σεισμός στο Δικαστικό Σώμα, ενώ άφησε άφωνους τους πολίτες!

Αποτέλεσμα ήταν, μετά τις συσκέψεις που έγιναν στον Άρειο Πάγο, να ασκηθούν διώξεις εναντίον όλων των δικαστών και γραμματέων που μετείχαν στη λίστα του Γιοσάκη!

Αν και τηρείται μυστικό, τις διώξεις πρέπει να χειρίζεται ο ενεργών τις ανακρίσεις για τη διαφθορά στη Δικαιοσύνη Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς. Δίωξη ασκήθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και κατά του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Διονυσάτου.

Και στο κύκλωμα Τσιτσιρίγκου


Στο μεταξύ, οι εμπλοκές και οι… πολυσχιδείς δραστηριότητες του κυρίου Γιοσάκη δεν έχουν τελειωμό. Πληροφορίες αλλά και στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο Αρχιμανδρίτης είχε σχέσεις με την πυραμίδα και την παρατράπεζα, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λεμεσού, που έχει κατηγορηθεί για χρηματισμό και τραπεζικά σκάνδαλα και είχε αναμφισβήτητα σχέσεις με τον Τσιτσιρίγκο…

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Γιοσάκης κάθε άλλο παρά απλώς κληρικός ήταν και θα πρέπει να ανησυχούν πολλοί και μάλιστα υψηλά ιστάμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης, μην ανοίξει το στόμα του και πει όλα όσα ξέρει…


Σχολιάστε εδώ