Γκρίνιες και ανησυχίες στα κανάλια

Τα προγράμματά του επίσης, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν φέρνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και ήδη στο Μαρούσι άρχισαν οι συσκέψεις για την ανάγκη τονωτικών ενέσεων. Με εξαίρεση το «Καφέ της Χαράς», που διατηρεί την πρωτιά του, σχεδόν όλες οι άλλες σειρές βρίσκονται πίσω στον ανταγωνισμό με το Mega, ενώ δέχονται πλέον «βολές» και από τις σειρές του Alpha. Ο ΑΝΤ1 μέχρι σήμερα στήριζε με κάθε μέσο δύο εκπομπές. Τον «Πρωινό καφέ» με τη Μελέτη και τον καθημερινό απογευματινό «Έρωτα». Τώρα βρίσκονται προ αποφάσεων για στήριξη και άλλων εκπομπών ή για περιορισμένα «λίφτινγκ» στο πρόγραμμα. Ήδη το ριάλιτι που δεν τραβάει με τίποτε έβγαλε το «όπλο» του… ξεκατινιάσματος, με την παραγωγή να προβάλλει τις κόντρες μεταξύ μαμάδων, ενώ η μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, που επίσης χάνει τα νούμερά της, άρχισε να βγαίνει πιο νωρίς. Και το δελτίο ειδήσεων δέχεται πιέσεις και σπανίως πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση με αποτέλεσμα να πυκνώνουν και οι εσωτερικές γκρίνιες… Αν θα ακουστούν και περισσότερα «μπαμ», θα φανεί σύντομα.

Καβγάδες σε Alpha, Mega, ANT1


Καβγάδες τηλεοπτικών στελεχών φέρνουν γκρίνιες και έξαρση της διαδρομολογίας. Τις προηγούμενες μέρες σε όλα τα κανάλια φούντωσαν οι μάχες μεταξύ «αστέρων» και στελεχών, απόρροια της καθημερινής έντασης που υπάρχει. Στο Mega για μία ακόμη φορά έγινε σφοδρός καβγάς για τις ειδήσεις, την ιεράρχηση, τους σχολιαστές, τα θέματα. Πρωταγωνιστές δύο στελέχη, ο ένας ανώτατο και ο άλλος ανώτερο, που έληξε, ως συνήθως, χωρίς να επικρατήσει σύμπνοια. Στον ΑΝΤ1 ο καβγάς, πάλι για τις ειδήσεις και το δελτίο, έγινε ανάμεσα σε δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του κεντρικού δελτίου με διαιτητή τον διευθυντή ειδήσεων. Και εδώ δεν υπάρχει αποτέλεσμα σύμπνοιας και ομόνοιας. Στον Alpha ο τρικούβερτος καβγάς έγινε μεταξύ δύο πρωτοκλασάτων δημοσιογράφων του κεντρικού δελτίου που βγαίνουν στα παράθυρα του δελτίου και σχολιάζουν. Καθώς αμφότεροι είναι πολιτικοί συντάκτες, το επίμαχο της διαφωνίας ήταν η εμφάνισή τους στα παράθυρα. Μετά τον καβγά, πάντως, κόπηκαν διακριτικά από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Προβληματισμός στο Mega για τις απώλειες στα ποσοστά του κεντρικού δελτίου. Προς τα έξω βγαίνει ψυχραιμία, εσωτερικά όμως άρχισαν οι σκέψεις και τα σενάρια. Ένα από αυτά που αναθερμαίνεται το τελευταίο διάστημα είναι να εμφανιστεί στην παρουσίαση του δελτίου ο Αλέξης Παπαχελάς. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος περιλαμβανόταν στο παλαιότερο σχέδιο Παναγιωτόπουλου για δίδυμο στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε τότε και η Μάρα Ζαχαρέα ανέλαβε μόνη της το δελτίο. Τώρα το μοντέλο επανέρχεται ως σκέψη. Καθώς όμως το δελτίο παραμένει στη δεύτερη θέση, μετά από αυτό του Νίκου Χατζηνικολάου, δεν αποκλείονται και ριζικότερες λύσεις.


Σχολιάστε εδώ