Πανοζάχος vs Τσιότρα…

Ο σημερινός περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τσιότρας «φλερτάρει» έντονα με την ιδέα να είναι ο πρώτος γραμματέας της αναπτυξιακής περιφέρειας της Βόρειας Ελλάδας που θα σχηματιστεί από τη συνένωση τριών σημερινών περιφερειών και θα καλύπτει γεωγραφικά όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Όταν έρθει εκείνη η ώρα (μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές), είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες. Προς το παρόν αυτός που δεν κρύβει τις προθέσεις του να αμφισβητήσει την προοπτική διορισμού του Τσιότρα είναι ο σημερινός περιφερειάρχης Ηπείρου Πανοζάχος. Εκμεταλλευόμενος την άριστη σχέση του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Πανοζάχος επιδιώκει να αναπτύξει «κολλητηλίκια» με τους ανθρώπους του Μαξίμου Αγγέλου και Σταϊκούρα, ώστε να καταφέρει να επηρεάσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος επέλεξε προσωπικά τον Τσιότρα για το νευραλγικό πόστο που του ανέθεσε.

Εμπόδια σε αυτήν την προσπάθεια του Πανοζάχου οι αναφορές εις βάρος του που έφτασαν σε κορυφαία κυβερνητικά κλιμάκια για παρατυπίες στην άσκηση των καθηκόντων του στην Ήπειρο (απευθείας αναθέσεις μελετών, μοίρασμα τεχνικής βοήθειας σε προσωπικούς του φίλους, απόπειρες επηρεασμού διαγωνισμών και λοιπά διόλου ασήμαντα).


Σχολιάστε εδώ