Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε

Αντίθετα ο Γιώργος επανειλημμένα έχει επισκεφθεί το Άγιον Όρος, πρόσφατα μάλιστα με τον γιο του, όπου έκαναν πεζοπορία 6 ώρες για να πάνε από Μοναστήρι σε Μοναστήρι.
Παράπονα έχουν οι Αγιορείτες και από τον διοικητή που όρισε η κυβέρνηση, τον εφοπλιστή Γ. Δαλακούρα, τον οποίο ελάχιστα βλέπουν, μέχρι σημείου να λένε ότι ο πιο προσιτός ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης, που είχε χρηματίσει και αυτός διοικητής του Αγίου Όρους.
Να σημειωθεί ότι παραμένει ο υποδιοικητής κ. Κασμίρογλου που είχε τοποθετηθεί από την κυβέρνηση Σημίτη.
oΡώτησε πρόσφατα φίλος της υπουργός την Ντόρα τι θα γίνει με την είσοδό της στην κυβέρνηση και αν έχει κάνει κουβέντα με τον Καραμανλή.
– Καμία, ήταν η απάντηση.
– Και τι θα γίνει;
Η δήμαρχος προτίμησε να μην απαντήσει.
Έτσι σε… ομηρία δεν είναι μόνο η Ντόρα, αλλά και ο Νικήτας που αναμένει στο τηλέφωνο…
oΓνωστός κοινοβουλευτικός άνδρας ο Δημήτρης Σιούφας, έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στον δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γιώργο Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους 7 δημάρχους για την κατανομή της πρώτης δόσης του τέλους των πετρελαιοειδών. Βλέπετε, ο κ. Αμπατζόγλου διετέλεσε βουλευτής του Συνασπισμού την εποχή που ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.
oΗ ιστορία με τον βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα έχει ανησυχήσει πολλούς βουλευτές της ΝΔ, που με αφορμή τη δημοσίευση του σημειώματος για πρόσληψη ενός ατόμου στο εκεί μουσείο για 40 μέρες, διερωτώνται μήπως εσκεμμένα διέρρευσε το σημείωμα για να φοβίσει τους βουλευτές, δεδομένου ότι είναι μέσα στα… καθήκοντά τους να στέλνουν σημειώματα με τα στοιχεία του πολίτη που ζητάει να προσληφθεί ή κάποια άλλη εξυπηρέτηση…
Λες να έρθει η σειρά μας, λένε, ιδιαίτερα όσοι δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό…
oΕ, αυτό είναι από τα απίστευτα… Έδρα ελληνικού πολιτισμού «Κ. Μητσοτάκης» στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ της Καλιφόρνιας! Την οποία χρηματοδότησε με 2.000.000 δολάρια ο ελληνοαμερικάνος μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος προφανώς θα έχει… ευεργετηθεί. Είναι σίγουρο ότι στην έδρα αυτή θα διδάσκεται πώς γίνεται μια… αποστασία.
oΔεν μπορεί να ξεχάσει τον Αντώνη Σαμαρά ο Μητσοτάκης… Αλλά ο Σαμαράς τού έφταιγε το 1993 ή η… κεφαλή του; Αν είχες άλλη πολιτική, ίσως, κύριε Μητσοτάκη, Καραμανλής να μην είχε ξεφυτρώσει… Τώρα βέβαια έτσι εξηγούνται οι φωνές… Φοβάται την ιδέα ότι ο Σαμαράς θα μπει στην κυβέρνηση και η Ντόρα θα μείνει απ’ έξω…
o Ο διαγραφείς για την… αθυροστομία του νεοδημοκράτης βουλευτής Πιερίας, Βαγγέλης Πολύζος, με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που είχαμε στο προηγούμενο φύλλο, μου τηλεφώνησε ότι στον Κολινδρό πάντοτε σαρώνει. Και μου θύμισε ότι στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 πήρε 1.224 ψήφους, έναντι 521 του υφυπουργού Γ. Κωστόπουλου, 49 του βουλευτή Καρπούζα και 148 του Νίκου Κάκαλου.
Το θέμα, Βαγγέλη μου, είναι τι θα πάρεις στις επόμενες εκλογές, αν ο Καραμανλής σ’ αφήσει εκτός… μαντριού!
oΕνδιαφέρουσα συζήτηση είχαν οι κ. Παν. Κρητικός, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του Πολιτικού και Κοινωνικού Ομίλου «Ο Νικόλαος Ζορμπάς», ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Στ. Παπαθεμελής, πρόεδρος του Ομίλου για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα και ο πρώην υπουργός κ. Ελ. Βερυβάκης, πρόεδρος του Πολιτικοκοινωνικού Ομίλου «Η Πνύκα». Για αρκετή ώρα τα λέγανε στο «Fresh» στη συμβολή Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου.


Σχολιάστε εδώ