Διάδρομοι και Ψίθυροι

> JUMBO: Τι και αν έφτασε στα υψηλά έτους; Οι περισσότερες μικρομεσαίες ΑΧΕ βρήκαν στον τίτλο το… «αποκούμπι» για τα δύσκολα, αναβαθμίζουν συνεχώς τις τιμές-στόχους του και δεν πρόκειται να αφήσουν το «πουλέν» τους να κλυδωνιστεί. Όχι ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη ανάγκη. «Καρφί» πάει!

> Είτε δεν το είχα προσέξει είτε είναι… «new entries» στη λίστα των προς σύσταση αγοράς μετοχών. Ο λόγος για τα νέα «πουλέν» των μικρών-μικρομεσαίων ΑΧΕ, ήτοι για τους τίτλους των SPRIDER, ΑΤΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ και ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ.

> AΚΤΩΡ – ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ: Προσωρινοί μειοδότες σε έργο του ΟΣΕ, οι τελευταίες από τις εισηγμένες του κλάδου που έχουν κάτι να μας ανακοινώσουν. Εξ ου και το ξαφνικό ενδιαφέρον μερικών γι’ αυτές. Οψόμεθα…

> Θα ομολογήσω πως μερικές εταιρείες, καίτοι κορυφαίες στον τομέα τους, σπάνια δίνουν αφορμές για να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό, αλλά στην περίπτωση της ΒΩΒΟΣ έχω την αίσθηση ότι μάλλον αργήσαμε να την προσέξουμε. Όπως και να ‘χει, το γεγονός ότι η εταιρεία κατέχει την κορυφαία θέση στην ελληνική αγορά ακινήτων, σε συνδυασμό με την ήδη δρομολογημένη επέκταση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της, δικαιολογεί και την αγορά και τη διακράτηση της μετοχής. Και δεν τα λέω εγώ αυτά, αλλά κοτζάμ Deutsche Bank!

Π. Γ.


Σχολιάστε εδώ