Τρώγονται οι της αντιπολίτευσης

• Ο Σαχίνης χαρακτήρισε την επιστολή των τεσσάρων συμβούλων «πολιτικό θράσος» προσθέτοντας σκωπτικά πως «τους βλάκες τούς πάτησε το τρένο» (και επειδή αυτός δεν είναι βλάκας, δεν πέφτει στην παγίδα της συνεργασίας που πάνε να του στήσουν). Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε την επόμενη μέρα να δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον έναν από τους «4», τον Γιάννη Μπουτάρη, για τον οποίο άφησε να εννοηθεί πως παρασύρθηκε από τους άλλους τρείς. Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο και θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

• Ο Τάσος Κουράκης, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΝ, συγκάλεσε το συντονιστικό της παράταξής του, προκειμένου να καυτηριάσει τη νέα πρωτοβουλία του ξαδέλφου του και δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Κουράκη, που μετέχει στην «κίνηση των τεσσάρων». Χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία των «4» υποκριτική και προσχηματική, ενώ εξέφρασαν τη διαφωνία τους στη μέθοδο της αντιπαροχής που επέλεξε ο δήμος.

Μετά την «πόρτα» από τις δύο παρατάξεις της Αριστεράς ο Βούγιας αποφάσισε να δώσει μόνος του συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει τον Παπαγεωργόπουλο. Η έκπληξη της συνέντευξης ήταν η προσέλευση στην αίθουσα των δύο συμβούλων της παράταξης που ο Βούγιας διέγραψε, επειδή τον επέκριναν δημοσίως για ελλειμματική άσκηση των καθηκόντων του. Οι Τανιμανίδης, Τσαρούχας κάθησαν σε μια γωνιά αμίλητοι και αρκούμενοι να δηλώσουν με την παρουσία τους πως δεν αναγνωρίζουν τη διαγραφή τους.


Σχολιάστε εδώ