Αποστολικά και.. άλλα

= Όντως απογειώνεται η ελληνική οικονομία. Αντικειμενικές αξίες ακινήτων στα ύψη, οι τιμές της αγοράς στα πολύ ψηλά… Απογειωνόμαστε.
Φίλιππος

= Ποιος υπουργός λέγεται «ο ρέγκας» και γιατί;
Ιούδας

= Και το όνομα της Βούλας Πατουλίδου παίζει για τον δήμο της Θεσσαλονίκης. Λες να ‘ναι η μεγάλη έκπληξη του Γιώργου; Όσο για τη νομαρχία, η Χρύσα Αράπογλου παίρνει το προβάδισμα.
Πρωτόκλητος

= Της μικρής Λουλούς οι «πράσινες» τρίχες τής φταίνε.
Πέτρος

= Νεολαία Α.Ε.
Πέτρος

= Στο ΠΑΣΟΚ είναι στη φάση που όλοι έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο.

= «Γιώργο, άλλαξέ τα όλα» ήταν το σύνθημα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο στην προεκλογική περίοδο και ο Γιώργος συνεπής στις υποσχέσεις του. Άρχισε να τα αλλάζει όλα, ξεκινώντας από τη Νεολαία.

= Μια λύση για πολλούς, η ΛΥΣΗ για τον δήμο της Αθήνας είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης. Το «Σκάνδαλο», λένε οι εκτιμήσεις, έχει μεγάλη πέραση σε αριστερούς και δεξιούς ψηφοφόρους.
Πρωτόκλητος

= Από το περιβάλλον Σημίτη διέρρευσε ότι ο «καταλληλότερος» διαφωνεί με την κατάργηση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και ήταν ένας από τους λόγους που δεν πήγε. Εγώ συγκρούστηκα μαζί της, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να την καταργήσω, φέρεται να λέει ο τέως πρωθυπουργός.

= Για να πας στο νέο πρέπει να έχεις πρόταση και όχι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

= Πρώτα χτίζεις και μετά χαλάς… Λαϊκή παροιμία, σοφή, «πράσινοι» σύντροφοι.

= Ζητείται νονός ή νονά για το όνομα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Εδώ να δεις τι μπούρδες θα ακουστούν. Ο Γιώργος λένε ότι έχει τη λύση του ονόματος και μάλιστα θα είναι δελεαστική για τους νέους.

= Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σύντροφοι από την αμάθεια και την ημιμάθεια. Γι’ αυτό, όσοι αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, καλά θα κάνετε πρώτα να μάθετε και μετά να κάνετε ό,τι μπορείτε. Διότι κάνετε μεγάλο κακό και στον πρόεδρο και στο ΠΑΣΟΚ και τέτοιο δικαίωμα δεν έχετε.

= Φοβάμαι μήπως ο νεοεκσυγχρονισμός βρέξει στο τέλος αφανισμό… Ποιος «πράσινος» σύντροφος μιλάει, για την ώρα, μέσα από τα δόντια του για τη νέα εποχή;

= Αγαπητή κυβέρνηση, ο λαός δεν συγχωρεί ποτέ να τρώτε εσείς και οι άλλοι να μην τρώνε…

= Ποιος είναι ο «γαλάζιος» φαταούλας και γιατί;

= Εκεί ψηλά στον Υμηττό, ο Αργιανάς ξαναπαίρνει το χρίσμα με όχημα τον πολιτισμό. Ο άλλος υποψήφιος από Νικητάκης έγινε Ηττηκάκης.

= Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το νοσοκομείου Πύργου έχει ελλείψεις, επειδή φέρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Κύριε Κακλαμάνη μας, κάνε το κατιτίς σου.

= Ήταν, λέει, θερμό το κλίμα στο τηλεφώνημα Γιώργου – Σημίτη, το οποίο δεν έγινε ποτέ, και κάηκε το καλώδιο.

= Δεν υπάρχει καλάθι της νοικοκυράς, «πράσινοι» σύντροφοι. Εσείς το εξαφανίσατε και βέβαια η «γαλάζια» κυβέρνηση δεν το γνωρίζει καθόλου για να βάλει τα ψίχουλά της.
Πέτρος

= Μια φορά ψαχουλευόμασταν μεταξύ μας, όταν υπήρχαν οι «πράσινοι»… Τώρα με τους «γαλάζιους» ψιχουλευόμαστε…
Ιούδας

= Βρε, Μπ oust από δω…

= Μια γυναίκα, η Κατρίνα, ξεγύμνωσε την υπερδύναμη και τον πλανητάρχη και θα βάλει στο χρονοντούλαπο την παγκοσμιοποίηση και τους αμερικανοειρηστές. Ένας τυφώνας τα ξεγύμνωσε όλα…

= Τυφώνα Αδαμόπουλου για τη νομαρχία ετοιμάζει η «γαλάζια» παράταξη, όσο για την υπερνομαρχία… τυφώνας κλίμακος πέντε και βάλε…
Πρωτόκλητος

= Εάν ένας Αλογο-σκούφης καταγγέλλει «πράσινους» δούρειους γαϊδάρους στο Αλογο-Βασίλειου, τότε αντικειμενικά δεν πάμε καθόλου καλά, «γαλάζιοι» σύντροφοι… Χάσατε τις αντικειμενικές αξίες σας.

= Τι να λέει τάχατες ο υφυπουργός Γιαννόπουλος, ο εξολοθρευτής των κατσαρίδων, μετά τις αποκαλύψεις του Σγουρού και της νομαρχίας για τα χάλια στα νοσοκομεία;

= Να πούμε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο της άρσης βαρών… Νίκο Σκιαδά… Τα βάρη πολλά, αλλά η άρση βεβαία.

= Κόκκινη κάρτα, αλλά όχι στον υπαίτιο Κοκκινούλη.

= Δεν ερυθριάζουν ορισμένοι «πράσινοι», Γιώργο μου, όταν λένε ότι υπάρχει θέμα ηθικής τάξης για τις καταγγελίες Πολύζου; Δεν κοιτάζουν τη μουράκλα τους στον καθρέπτη;

= Είναι δυνατόν να απορρίπτει το 86% την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και περίπου το 70% να επικροτεί τον πρωθυπουργό; Απορία του πιο τίμιου του εκσυγχρονισμού, του πρώην υπουργού Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη. Ανεξήγητο, Νίκο μου.

= Ποιος έχει σειρά για διαγραφή από την πένα του Καραμανλή… Άρης ολέ, Άρης ολέ και Β΄ Εθνική.

= Δεν έχει πέντε μέλη η ομάδα, αλλά έξι και μεταξύ των έξι και μία κυρία…

= Κρίμα τα κοστούμια και τα μοντελάκια…

= Αγαπητέ Ευάγγελε της ΝΔ, σπας αβγά για να κάνει ομελέτα η κυβέρνηση. Αλλά πρόσεχε τους υπουργάρες που δεν σε πάνε.
Ανοίγεις θέματα πολλά
και πρόσεχε Βαγγέλη
γιατί στο τέλος θα πιαστείς
σαν τον λαγό στο τέλι…

= Μου ‘στειλε ένα μήνυμα «πράσινος» μπαρουτοκαπνισμένος ΠΑΣΟΚτζής… Να στείλω και εγώ από την πλευρά μου ένα μήνυμα στους ανθρώπους του προέδρου, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στον πρόεδρο. «Θα μπούμε μέσα, πες τους, και τότε θα καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΣΟΚος άλλων εποχών». Προσυπογράφω.
Ανδρέας ο Πρωτόκλητος

= 3η Σεπτέμβρη να κοιτάς… Δεξιά η Αριστερά… «πράσινοι» σύντροφοι.

= Ποιος υπουργός έχει το παρατσούκλι «ο ταχυδακτυλουργός» και γιατί;

= Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος… Εξαφάνισε την ανεργία διά μαγείας!

= Πόλεμος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Μαριέττας για την παιδεία. Το παιδεύουν μου φαίνεται το θέμα αμφότεροι.

= Θα πολεμήσω τα συμφέροντα, λέει ο Γιώργος σε συνέντευξή του… Αλλά, πρόεδρε, πρώτα πρέπει να πολεμήσεις τους εκπροσώπους που υπάρχουν μέσα στο Κίνημα και προκαλούν τον κόσμο και την κοινωνία και μετά τους λοιπούς πολέμιούς σου.

= Ποια Ιφιγένεια θα θυσιαστεί για να φυσήξει ούριος άνεμος για την Τροία της εξουσίας, «πράσινοι» σύντροφοι;

= Φωνάξτε τον πολυμήχανο… Οδυσσέα Λαλιώτη με τον γνωστό «Δούρειο Ίππο» για να αλώσετε την Τροία της εξουσίας, γιατί αλλιώς…

= Τι κοινό έχει ο Καραμανλής με τον Βενιζέλο; Ο ένας έχει Αγγέλου και ο άλλος Αγγελούδη…

= Ποιο γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προκαλεί την ελευθερία του με τη νέα του σχέση, λέγοντας «βρήκα το λιμάνι μου»;

= Χονδρικά Λιανη-κά σάς λέω ένα όνομα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

= ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι οι «γαλάζιοι» επειδή έβαλαν το νυστέρι στον Κόκκαλη… δεν άφησαν νυστέρια για το νοσοκομείο του Πύργου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος σμηνίτης…

= Αναζητούνται νυστέρια, κύριε Κακλαμάνη. Δεν τα βρήκατε πουθενά ή μήπως κάνουν άλλες δουλειές και κόβουν ζωές;

= Σίγουρα, σύντροφοι, δεν φταίει ο καθρέφτης. Μην κάνετε πάλι το ίδιο ΛΑΘΟΣ.

= Δύσκολα πράγματα για τον Γιώργο. Πρέπει να πείσει πρώτα τους άπιστους Θωμάδες του κόμματός του ότι μπορεί και μετά την ελληνική κοινωνία.

= Δεν βλέπω τον Νικήτα για την Αθήνα. Ο Καραμανλής δεν θα θυσιάσει τον πιο επικοινωνιακό υπουργό του για τον οποιονδήποτε δήμο που θα κερδίσει έτσι και αλλιώς. Εγώ λέω ότι θα ‘ναι πάλι η Ντόρα και μετά βλέπουμε.

= Ψιλό κόσκινο θα περάσουν οι «πράσινοι» υποψήφιοι δήμαρχοι, λένε οι «πράσινοι» σύντροφοι. Να φύγει η ήρα από το σιτάρι, αλλά, συντροφάρες μου, το θέμα είναι ποια χέρια θα τους κοσκινίσουν και τι κόσκινο θα έχουν. Μήπως είναι το χοντρό, απ’ όπου περνάνε όλα;

= Ο Βαγγέλης είναι προφήτης ή λαγός; Αναζητείται απάντηση.

= Η Σοφία δεν κατεβαίνει -ασυμβίβαστο γαρ- γιατί θέλει Βουλή, άρα στο Μαρούσι ισχύει για πάντα η πρώτη επιλογή του ΠΑΣΟΚ: Τζανίκος και ας έλεγαν ορισμένοι άλλα πράγματα.

<Β><Ι>…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ