Κάτι κινείται στους «πράσινους»

Πρόκειται για την πρώτη (και μέχρι τώρα μοναδική σε όλη τη Θεσσαλονίκη) πολιτική πρωτοβουλία της νεοσύστατης δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ του Ε’ διαμερίσματος Θεσσαλονίκης .

Η πρώτη εξόρμηση ανάμεσα στις πέντε που έχουν προγραμματιστεί πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην περιοχή Χαριλάου και συμμετείχαν σε αυτήν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης, Χρύσα Αράπογλου και Γιάννης Μαγκριώτης, στελέχη της αυτοδιοίκησης και τοπικά κομματικά στελέχη

Κατά τα άλλα, στο ΠΑΣΟΚ, και υπό τη νέα του οργανωτική δομή, δεν φαίνεται να κουνιέται φύλλο.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νεοσύστατες δημοτικές οργανώσεις στην εξασφάλιση χώρων που θα στεγάσουν τις δραστηριότητές τους, αφού και τα ταμείον είναι μείον και τα τελικά μητρώα των μελών του κόμματος, από το οποία θα μπορούσαν να αντληθούν οικονομικές συνεισφορές, είναι χαμένα κάπου μεταξύ νομαρχιακής, τοπικών και Χαριλάου Τρικούπη.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα αναβάλλονται για τον Οκτώβριο, αφού αυτές τις μέρες το θέμα που κυριαρχεί στην ατζέντα των θεσσαλονικιών ΠΑΣΟΚων είναι η έλευση του Γιώργου Παπανδρέου στα μέσα Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα με αυτό το θέμα πραγματοποιείται σήμερα ευρεία σύσκεψη κομματικών στελεχών και βουλευτών στο χώρο του «Μακεδονία Παλλάς».

Τα δύσκολα για το τοπικό ΠΑΣΟΚ θα έρθουν στη συνέχεια.


Σχολιάστε εδώ