Όλα τα βλέπει άψογα στην Άνδρο ο έπαρχος!

Αντίθετα σε επιστολή που μας έστειλε, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν άριστα στο έργο της ασφαλτόστρωσης παραλιακού τμήματος στο λιμάνι Γαυρίου του Δήμου Υδρούσας. Δηλαδή τα όσα είδε ιδίοις όμμασι ο αναγνώστης μας κ. Ευγένιος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει εξοχικό στο δημοτικό διαμέρισμα Γαυρίου, τα… φαντάστηκε! Και τον εργολάβο που τον ρώτησε γιατί ρίχνουν άσφαλτο μέσα σε κατα… βράχο και η απάντησή του ήταν «τα παράπονά σας στον δήμαρχο» και τα πετρέλαια που έπεφταν στη θάλασσα, τα είδε στον… ύπνο του…

Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθειά σας κύριε έπαρχε να διασφαλίσετε τα του οίκου σας, που είναι η Αναπτυξιακή Εταιρεία Άνδρου Α.Ε., στην οποία είστε πρόεδρος.

Όμως πάει πολύ να χαρακτηρίζετε ψευδείς και συκοφαντικές τις διαπιστώσεις ενός πολίτη.
Μας κάνει εντύπωση πάντως ότι αποφεύγετε επιμελέστατα να αναφερθείτε στον επιστολογράφο μας, χάρη στον οποίο έφτασε στη δημοσιότητα το θέμα, που δείχνει πόσο σέβεστε τα χρήματα του λαού. Είχατε υποχρέωση να ανασκευάσετε μία προς μία τις καταγγελίες του.

Όλα αυτά τα προσπερνάτε και τα βάζετε με τον αντίπαλό σας, όπως αφήνετε να διαφανεί, τον πρώην δήμαρχο Υδρούσας και νυν δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωσήφ Ψήτο, επειδή υιοθέτησε τις καταγγελίες του επιστολογράφου μας.

Τέλος, είναι άξια απορίας η ¨σιωπή του δημάρχου Υδρούσας όχι μόνο στις διαπιστώσεις του κ. Αναγνωστόπουλου, αλλά στις πρόσθετες καταγγελίες του πρώην δημάρχου, ότι απαγορεύουν «την πρόσβαση σε οποιοδήποτε στοιχείο αφορά τη λειτουργία του δήμου (συμβάσεις, εντάλματα, τιμολόγια, απόφαση δημαρχιακών επιτροπών κ.λπ.) προβάλλοντας παιδιαρώδεις ισχυρισμούς περί προσωπικών δεδομένων».


Σχολιάστε εδώ