Στον έμπορο όπλων Καμπούρογλου με τα TOR-Μ1 δούλευε ο πατέρας της υπαλλήλου που απολύθηκε!

Επειδή αυτή η ιστορία δεν είναι ούτε συνηθισμένη και ούτε έχει άλλοτε κατηγορηθεί υπάλληλος του Κοινοβουλίου ότι αφαιρούσε απόρρητα έγγραφα (και για μας είναι απαράδεκτη τέτοια ενέργεια, ακόμα και από έναν κλητήρα σε μια δημόσια επιχείρηση) και επειδή κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι… πλοκάμια μπορεί να έχει, δεν παραβιάζουμε τη δεοντολογία αν γνωστοποιηθεί ότι ο πατέρας της απολυθείσης υπαλλήλου, ο κ. Θόδωρος Γαβαθάς, είναι πρώην αξιωματικός και εργαζόταν στο γραφείο του έμπορου όπλων κ. Καμπούρογλου, που έγινε πασίγνωστος με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της αγοράς των ρωσικών πυραύλων TOR-Μ1 και στους λογαριασμούς της DRUMILLAN και για τις στενές σχέσεις του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Επίσης είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης μιας τεράστιας βίλας στην Ιθάκη με πολλές πολεοδομικές παραβάσεις.

Κάποια στιγμή ο κ. Γαβαθάς πήγε στην HELITALIA, που είχε την ευθύνη των πτήσεων των ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ! Με κάθε επιφύλαξη, θέτουμε την πληροφορία που τηλεφωνικά μας δόθηκε, ότι έχει ο κ. Γαβαθάς σπίτι μεγάλης αξίας στα βόρεια προάστια.

Εξάλλου η μητέρα της υπαλλήλου, κ. Βιργινία Γαβαθά, έχει φροντιστήριο αγγλικών στο Χαλάνδρι και δούλευε στο γραφείο του Δημήτρη Ρέππα.


Σχολιάστε εδώ