Τα «ντεσού» της εκδρομής

Πάντως, οι… φαρμακόγλωσσοι (αυτοί που έμειναν πίσω και στερήθηκαν την ευκαιρία να συμβάλουν στη σωτηρία της πόλης) δεν σταματούν να σχολιάζουν:

• Τους τρεις επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που αποδέχθηκαν ασμένως την πρόσκληση του δημάρχου για να μετάσχουν στον… αγώνα.

• Το γεγονός πως ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και αυτήν τη φορά ήρθε δεύτερος, μια και τον δρόμο της συνεργασίας της Θεσσαλονίκης με τη μακρινή Κίνα τον περπάτησε πρώτος ο Γιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος σε δική του -επίσης δεκαήμερη- εκδρομή είχε εξασφαλίσει εκατομμύρια τουρίστες και επενδυτές, οι οποίοι κατέκλυσαν φέτος τις ακτές της… Ασπροβάλτας και της γύρω περιοχής.

• Την ενόχληση των δημοσιογράφων που δεν κλήθηκαν στην αποστολή, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μοναδικά ρεπορτάζ από τη συνύπαρξη των Βούγια – Σαχίνη – Κουράκη (που εντός συνόρων δεν μιλιούνται).

• Την είδηση ότι, προβλέποντας πως θα επιστρέψουν κατάκοποι από την Κίνα, οι Παπαγεωργόπουλος και Καρτσιώτης κανόνισαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους για άλλες δέκα ημέρες στην όμορφη Μήλο. Σε αυτήν την εξόρμηση τον δήμαρχο εκτός από τον κουμπάρο του θα συνοδεύουν και οι βουλευτές -και πρώην δημοτικοί του σύμβουλοι- Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης. (Τώρα, πού θα πάνε οι Βούγιας, Σαχίνης και Κουράκης για να ξεκουραστούν από την κοπιαστική αντιπολίτευση που ασκούν στον Παπαγεωργόπουλο, δεν το γνωρίζω. Υποθέτω κάπου ιδιαίτερα αναπαυτικά…)


Σχολιάστε εδώ