Πατρινά Και Άλλα…

> Για τη ΝΟΔΕ Αχαΐας προέχει ο δήμος Πατρέων. Ωραία. Ποιος θα είναι υποψήφιος, ξέρει κανείς; Μπορεί και ο Φλωράτος, μπορεί και ο Γιοβάνης, μπορεί και ο Μάρκος Μπότσαρης!
> Α, ρε κατακαημένη Νέα Δημοκρατία με τα φρούτα σου!
> Το σίριαλ του αυτοκινητόδρομου συνεχίζεται. Πολλές κατασκευαστικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την κατασκευή του. Ε, μη σας πω ποιος θα πάρει τη δουλειά. Ξέρετε!
> Ο Κατσικόπουλος διατύπωσε τις ενστάσεις του στον κ. Σουφλιά για τους νέους σταθμούς διοδίων. Φυσικά ο Δημητράκης δεν συναντήθηκε με τον υπουργό. Επιστολή τού έστειλε. Έτσι παραμένει πιστός στην παράδοση των τοπικών παραγόντων: Πολιτική δι’ αλληλογραφίας.
> Ακούστε το καταπληκτικό. Ο περιφερειάρχης υποσχέθηκε να παρέμβει για τις εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών. Θα πάρει, λέει, τηλέφωνο τον Νικήτα να του κάνει παράπονα. Και ο Νικήτας ξέρετε τι θα του κάνει… Πάντως, ο κ. Καββαδάς είναι στενός φίλος του Κώστα Σταϊκούρα.
> Συνεχίζει να βαφτίζει παιδάκια ο Νίκος Νικολόπουλος. Μάλιστα τον είδαμε να φιγουράρει σε κοσμική στήλη τοπικής εφημερίδας αγκαλιά με το νεοφώτιστο. Και μετά μου λες πώς γίνεται και βγαίνει βουλευτής είκοσι χρόνια.
> Νίκο, να ρωτήσω κάτι; Ποιος έχει περισσότερα βαφτιστήρια, εσύ ή ο Μπεκίρης;
> Να και ένας πατρινός υποψήφιος Πατριάρχης Ιεροσολύμων. Πρόκειται για τον Τιμόθεο Μαργαρίτη. Είναι όμως μαργαρίτης;
> Μεγάλος χαμός στην πολυτεκνική οργάνωση Πάτρας. Ποια ακριβώς είναι η αλήθεια για τις παραιτήσεις, κ. πρόεδρε;
> Αλλά πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει να γίνει μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη έρευνα για την πολυπληθή αυτή οργάνωση, ώστε να καταλάβουμε και τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν επί κυρίου Λεωνίδα Μαργαρίτη.
> Θα μπορούσε, αλήθεια, κάποιος να μας πει την προσφορά της νομαρχιακής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στον νομό; Τι έκανε αυτά τα χρόνια ο κ. Μπεκίρης, εκτός από το να μαζεύει ψήφους για τον γιο του;
> Και πέραν της πλάκας που έχει το όλο θέμα, ας δούμε λίγο την ουσία. Η παράταξη Μπεκίρη άφησε χωρίς κριτική και έλεγχο τον Κατσικόπουλο. Επί της ουσίας έπαιξε έναν καθαρά διακοσμητικό ρόλο.
> Θα μου πείτε, έβγαλε τον Μιχάλη βουλευτή. Ναι, δεν είναι λίγο. Μόνο που τελικά το αποτέλεσμα δικαιώνει τον Θρασύβουλο. Ο οποίος είναι ο μοναδικός που παρά τις όποιες πικρίες του το παλεύει. Και για να πάω ένα βήμα πιο πέρα το αξίζει το χρίσμα.
> Φυσικά έχει το εμπόδιο που ακούει στο όνομα Παπαδημάτος. Αλλά αυτό το ξέρουν όλοι. Ακόμα και η Ρηγίλλης το γνωρίζει. Γιατί ο Παπαδημάτος προσπαθεί, όπως και άλλοτε γράψαμε, να προωθήσει τον Δημήτρη Αϊβαλή. Αλλά από ό,τι έμαθα εσχάτως, ο Μεϊμαράκης κάνει άλλα σχέδια, τα οποία δεν συμβαδίζουν με αυτά των τοπικών παραγόντων.
> Για ακούστε ονόματα. Νατάσσα Ράγιου. Μπορεί; Ναι, γιατί όχι; Μην ξεχνάμε ότι ήταν υποψήφια βουλευτής. Κώστας Ζαΐμης. Καλή περίπτωση, μόνο να θέλει ο ίδιος. Γιατί ο Κωστάκης έχει διορισθεί από το ΥΠΕΞ στην Κωνσταντινούπολη. Σωτήρης Μαμάσης. Είναι τώρα στο λιμάνι. Υπάρχουν και άλλα ονόματα που ακούγονται, αλλά θα τα παρουσιάζουμε σιγά-σιγά για να έχει μυστήριο η υπόθεση…
> Πάντως, δεν αποκλείεται να μην «κατεβάσει» κανέναν η Νέα Δημοκρατία, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει τύχη. Θα μου πείτε, γίνεται; Πώς δεν γίνεται; Εδώ «κατέβασε» για δεύτερη φορά τον Μπεκίρη. Ε, εάν δεν «κατεβάσει» κανέναν τώρα, το ίδιο δεν είναι;


Σχολιάστε εδώ