Κρυπτογραφημένες αντζέντες σε θυρίδα!

Η γκάφα της φωτογραφίας με την ασπίδα που… απαλλοτρίωσαν προσφέρει τα στοιχεία για τις συλλήψεις. Ενώ η ανακάλυψη θυρίδας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κυψέλη θεμελιώνει τις εκτιμήσεις ότι οι συλληφθέντες κινούνταν στις παρυφές της τρομοκρατίας, έχοντας περάσει από την πεδιάδα των αναρχικών.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε όλα τα αντικείμενα που βρήκε στην τραπεζική θυρίδα. Έτσι εκτός από το κουτί με σφαίρες, βρέθηκαν και κρυπτογραφημένες ατζέντες, και αστυνομικοί με ειδικές γνώσεις προσπαθούν να σπάσουν τους κώδικες και ελπίζουν ότι αν τα καταφέρουν μπορεί να πέσουν σε στοιχεία – θησαυρούς, που θα τους επιτρέψουν να εξαρθρώσουν την νέα γενιά τρομοκρατών, που από καιρό αναζητά η ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης πιστεύει ότι υπάρχει μια νέα γενιά, που κατευθύνεται από τον Κορυδαλλό. Και δεν είναι τυχαίο ότι η κλούβα των ΜΑΤ που κτυπήθηκε είχε δρομολόγιο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Θεωρούν δε ως καθοδηγητή τον Κουφοντίνα!

Ως γνωστόν, οι τρεις συλληφθέντες είναι ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ο Π. Καρασαρίνης και ο Παν. Ασπιώτης, εναντίον των οποίων έχουν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή όπλων και εκρηκτικών, απόπειρα ανθρωποκτονιών κ.λπ. που επισύρουν ποινές, με βάση τις διατάξεις του νόμου περί οργανωμένου εγκλήματος, μέχρι 25 χρόνια!


Σχολιάστε εδώ