Το ατόπημα του Χρήστου Παναγόπουλου

Φωτοτυπίες των αποκαλύψεων γέμισαν του τοίχους του Ραδιομεγάρου. Το «Π» θεωρεί την επίθεση αυτή ατόπημα μιας διοίκησης που ψάχνει να βρει ενόχους, εξαπολύοντας επιθέσεις και αρνούμενη να δεχθεί κριτική για πεπραγμένα της, σαν να πρόκειται για κάποια ιδιωτική εταιρεία και όχι για μια ΔΕΚΟ.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως την επίθεση εναντίον της εφημερίδας μας, χωρίς να την κατονομάζει, εξαπολύει ένας δημοσιογράφος που πέρασε από διευθυντικά πόστα ΜΜΕ, με τελευταία εργασία στη διεύθυνση σύνταξης της «Καθημερινής». Τι θα ήθελε ο κ. Παναγόπουλος; Να σιωπήσουμε και να μη δημοσιεύουμε στοιχεία και πληροφορίες; Το «Π» οφείλει να θυμίσει στη σημερινή διοίκηση πως παρακολουθεί την ΕΡΤ πολύ πριν αναλάβουν οι καινούργιοι τα καθήκοντά τους και θα συνεχίσει να το κάνει. Το «Π» ή το «τίποτα», κατά τον κ. Παναγόπουλο, ασκεί απλώς το έργο του για ενημέρωση των πολιτών.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΡΤ ήταν διευθυντής σύνταξης της «Καθημερινής», μιας εφημερίδας που με συνέπεια αποκάλυπτε και καυτηρίαζε την ανάμειξη των εθνικών προμηθευτών στις ΔΕΚΟ, τις κρυφές συμφωνίες με τους συνδικαλιστές και τον χορό των δισεκατομμυρίων. Τώρα είναι σε διοικητική θέση μιας τέτοιας κρατικής επιχείρησης. Ας συνηθίσει τουλάχιστον στην κριτική.


Σχολιάστε εδώ