Δεν έπεσε στην παγίδα ο Σαρακατσάνος…

Ημερίδα για την πορεία των λεγόμενων «μεγάλων έργων» στη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε το τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του οποίου πρόεδρος είναι ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης) Σάκης Τζακόπουλος.
Γνωστός για τις κάκιστες σχέσεις του με τον ΥΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, ο Τζακόπουλος (ο πρώτος είχε συμβάλει τα μέγιστα στο «φάγωμα» του δεύτερου προ ολίγων εβδομάδων) ζήτησε από τον υπουργό να παραστεί στην ημερίδα και να μιλήσει για το έργο και τον σχεδιασμό του. Έμπειρος ο Σαρακατσάνος, δεν έπεσε στην παγίδα που πήγε να του στήσει ο μέχρι πρότινος υφιστάμενός του.
Επικαλέστηκε, λοιπόν, φόρτο εργασίας και έστειλε στη θέση του… μία απλή υπάλληλο του υπουργείου (ούτε υφυπουργό ούτε γενικό γραμματέα ούτε καν σύμβουλο ή υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος), η οποία, αφού διάβασε ένα γραμμένο κείμενο, επικαλέστηκε την υπαλληλική της ιδιότητα και αρνήθηκε να δεχθεί οποιαδήποτε -διευκρινιστική έστω- ερώτηση.
Έτσι, ο Σάκης, που σχεδίασε με επιμέλεια την ανάκτηση του συνδικαλιστικού του προφίλ, μετά την τραυματική του εμπειρία στο κρατικό αξίωμα, έμεινε κυριολεκτικά στα κρύα του λουτρού. (Ποιος του είπε πως ο Σουφλιάς θα τον επέλεγε για αντίπαλο και μάλιστα θα του έκανε τη χάρη να κατεβεί για αγώνα στο δικό του γήπεδο;)
Το μόνο που απέμενε, λοιπόν, στον Σάκη ήταν να εκθέτει τον ομοϊδεάτη του υπουργό στους παριστάμενους μηχανικούς. (Και δώσ’ του φαγούρα ο Σαρακατσάνος!!!)


Σχολιάστε εδώ