Παγώνει η μεταβίβαση του «Ελεύθερου Τύπου»

Η αποκάλυψη από το «Π» της γνωμοδότησης του Εφετείου θορύβησε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τις διαδικασίες που ακολουθούνταν εν αγνοία της και τελικώς ελήφθη η απόφαση πως δεν είναι άμεση προτεραιότητα μια ενδεχόμενη μεταβίβαση της εφημερίδας.

Ίσως δε η πώλησή της να προκαλούσε αυτομάτως και συγχώνευση με μία ακόμη εφημερίδα. Όπως χαρακτηριστικά λέγεται, υπάρχει μεγάλη απόσταση από τη γνωμοδότηση μέχρι την πώληση, κυρίως όταν τώρα δεν υπάρχει βούληση. Ο «Ε.Τ», βέβαια, αναμένει άμεση στήριξη από την κρατική διαφήμιση και αυτό είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- ένα από τα θέματα που χειρίζεται στέλεχος της ΝΔ το οποίο ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας του Μαξίμου. Με τις τελευταίες εξελίξεις θεωρείται βέβαιο πως θα αποκατασταθεί η καλή επικοινωνία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, μεταξύ Μαξίμου και «Ελεύθερου Τύπου». Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ν. Σίμος είναι προσωπικός φίλος του Κ. Καραμανλή και προφανώς η γνώμη του έχει ιδιαίτερο βάρος.

Τέλος, η εφημερίδα ενέταξε και έναν οδηγό ψυχαγωγίας στην ύλη της. Από την περασμένη Πέμπτη η εφημερίδα διανέμει τον οδηγό «Let’s go», από την εταιρεία Best Media, ο οποίος θα κυκλοφορεί στη συνέχεια αυτόνομα, δίνοντας 2 DVD.


Σχολιάστε εδώ