Κουτσομπόλες βιομήχανοι

Ξεκατινιάζονται οι βιομήχανοι της Θεσσαλονίκης εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συνδέσμου τους. Η γνωστή ομάδα που διαφεντεύει εδώ και χρόνια τον σύνδεσμο (Τακάς – Ευθυμιάδης – Συμεωνίδης) αντιλήφθηκε τη φθορά της και αναζήτησε συμμαχίες.

Έτσι, προέκυψε η υποψηφιότητα του Γιώργου Μυλωνά (ΑΛΟΥΜΙΛ), ο οποίος και βιομήχανος είναι (σε αντίθεση με πολλούς που παριστάνουν τους βιομήχανους) και γνωστός σε όλη τη χώρα.

Απέναντί του όρθωσε το δικό του ανάστημα ο Νίκος Φιλίππου (κεραμοποιεία), ως επικεφαλής αυτών που θέλουν να «καθαρίσει» ο σύνδεσμος από την κλίκα που τον λυμαίνεται.

Η αντιπαράθεση δεν κατέστη δυνατό να συγκρατηθεί σε κόσμιο επίπεδο, ούτε να περιοριστεί στο εσωτερικό της κλειστής ομάδας των βιομηχάνων. Κουτσομπολιά, αποκαλύψεις σκανδάλων, διασυρμοί, συκοφαντίες δίνουν και παίρνουν, κάνοντας τους όποιους σοβαρούς να φύγουν τρέχοντας στην άκρη.

Οι κάλπες θα στηθούν στις 27 του μήνα. Μέχρι τότε πολλά θα δουν τα μάτια μας και ακόμη περισσότερα θα ακούσουν τα αφτιά μας.
Με την ευκαιρία, μπορεί να μας πει κανείς επισήμως για τις εκπροσωπήσεις του ΣΒΒΕ και τις αμοιβές που εισπράττουν αυτοί οι… εκπρόσωποι;


Σχολιάστε εδώ