Κοροϊδεύουν τον λαό του Άρη

Τα χάλια της είχε φέτος η ιστορική ομάδα του Άρη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει από την απειλή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία. Τη χαριστική βολή έδωσαν οι θερμόαιμοι-κουφιοκέφαλοι οπαδοί, που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, κάνοντας μια πρωτοφανή επίδειξη τσαμπουκά και ετσιθελισμού και οδηγώντας τελικά στον μηδενισμό της ομάδας τους, την αφαίρεση τριών βαθμών και την καταδίκη της στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου της χώρας. Απτόητοι οι «οργανωμένοι οπαδοί» που -φευ- διοικούν τον Άρη, θεώρησαν πως επειδή ψήφισαν Νέα Δημοκρατία (με επίσημη ανακοίνωσή τους ζητούσαν από τους φιλάθλους της ομάδας να ψηφίσουν την τότε αντιπολίτευση), μπορούν να βρουν άκρες και να πετύχουν την από το… παράθυρο επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Πρώτα είπαν πως θα επαναληφθεί ο διακοπείς αγώνας με τον Ηρακλή, υποστηρίζοντας πως σε αυτόν δεν έγινε και τίποτα σοβαρό (έφταιγε η Αστυνομία για όλα κατά την εκδοχή τους). Μετά ζήτησαν από τον Γιώργο Ορφανό, να αυξηθούν οι ομάδες της Α’ Εθνικής σε δεκαοκτώ ώστε να σωθεί ο Άρης. Ακολούθως απαίτησαν να πέσει ο Πανιώνιος, επειδή χρωστά στους ποδοσφαιριστές του τα ίδια και λιγότερα από όσα χρωστούν και αυτοί στους δικούς τους, καθώς και ο ΟΦΗ, επειδή ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ (τώρα το έμαθαν;).
Μετά από όλα τα προαναφερθέντα σενάρια, τα οποία δεν κατάφεραν να ευοδωθούν, κατέφυγαν σε διαδηλώσεις, απαιτώντας τη σωτηρία της αγαπημένης τους ομάδας. Την ίδια ώρα που οι χουλιγκάνοι έκλειναν τους δρόμους μπροστά από το γραφείο του Ορφανού, κάποιοι άλλοι επώνυμοι Αρειανοί μαζεύονταν στο Βελλίδειο για να βρουν λύση για την ομάδα τους.
Κοντά και σε αυτούς που ήταν στον δρόμο, αλλά και σε αυτούς που συγκεντρώθηκαν στο Βελλίδειο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (ψήφοι είναι αυτοί). Βέβαια, για να μην προκαλέσει εις βάρος του σχόλια και αντιδράσεις, φρόντισε την επίμαχη ημέρα να λείπει από την πόλη και να εκπροσωπηθεί από το παρακάτω… θερμό μήνυμα αλληλεγγύης. «Αγαπητοί φίλοι, ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Αθήνα καθιστούν την παρουσία μου σε αυτή την πολύ σημαντική συγκέντρωσή σας αδύνατη. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την πρωτοβουλία σας για να βγάλουμε όλοι μαζί τον Άρη μας από το τέλμα. Ενώνω τη φωνή μου μαζί με την αγωνία, αλλά και τη βούλησή μου να βοηθήσουμε τον Άρη μας να ξαναβρεθεί εκεί όπου του αξίζει. Εκεί όπου αξίζει, στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών, με σεβασμό στην ιδέα του Άρη και στην ιστορία του. Αγαπητοί φίλοι και ως νομάρχης, αλλά και ως Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλω να σας δηλώσω με τρόπο σαφή και καθαρό: Είμαι δίπλα σας».


Σχολιάστε εδώ