Κάναμε ρυθμιστή το Ισραήλ!

Αυτήν τη στιγμή το Ισραήλ όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τον Τοποτηρητή, που με αλχημείες, εν κρυπτώ και παραβύστω, εξέλεξαν οι φατριαστές, τον οποίο νομιμοποίησε (άκουσον, άκουσον) ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αλλά και απέβαλε τον εκπρόσωπό του από δίκη που έγινε σε ισραηλινό δικαστήριο για παλαιά υπόθεση του Πατριαρχείου και δέχθηκε ως νόμιμο εκπρόσωπο Πατριαρχείου τον Ειρηναίο!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Παν. Σκανδαλάκης όλη την εβδομάδα που πέρασε βρισκόταν σ’ έναν αγώνα δρόμου -πήγε στο Φανάρι, συναντήθηκε με τον Βαρθολομαίο και μετά επισκέφθηκε τα Ιεροσόλυμα, όπου είχε επαφές και με το Ισραήλ, αλλά και με την Ιορδανία και την Παλαιστίνη- με στόχο την αναγνώριση του Τοποτηρητή και των εξελίξεων που σημειώθηκαν.

Ο κ. Σκανδαλάκης ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία που έχει εκθέτουν βαρύτατα τον Ειρηναίο, από πλευράς οικονομικής διαχείρισης και ιδιοποίησης δεκάδων δισεκατομμυρίων δραχμών.

Αντίθετα, ο Ειρηναίος με επιστολή, που αποτελείται από 9 σελίδες και την οποία έστειλε στον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, καταγγέλλει τον υφυπουργό Εξωτερικών Π. Σκανδαλάκη για παράνομη παρέμβαση και ακόμη ότι έχει προκαλέσει την κρίση με τις ενέργειές του.

Επίσης και με αναφορά του δικηγόρου του Ειρηναίου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση προς την πρόεδρο της Βουλής ζητάει να προβεί στις κατά την κρίση του ενέργειες προς άρση «της εξαιρετικά επιβλαβούς για το εθνικό μας συμφέρον κατάστασης».

Επαφές του Τριανταφυλλάκη με Βαρθολομαίο

Στο μεταξύ ένα νέο στοιχείο που έρχεται στη δημοσιότητα ρίχνει φως στη σκοτεινή υπόθεση Βαβύλη και ξετυλίγει ακόμη περισσότερο τον μίτο της Αριάδνης και ακουμπάει πλέον τον Οικουμενικό Πατριάρχη, αν και εξ αρχής τουλάχιστον εμείς είχαμε ευθέως υποστηρίξει ότι ο Βαρθολομαίος είναι ο εμπνευστής όλης αυτής της αναταραχής με στόχο να βάλει στο χέρι την Ελλαδική Εκκλησία και το πάμπλουτο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Αποκαλύπτεται συγκεκριμένα ότι ο Τριανταφυλλάκης είχε επισκεφθεί τον Νοέμβριο του 2004 στο Φανάρι τον Βαρθολομαίο. Σε δελτίο τύπου του Πατριαρχείου με ημερομηνία 7 Νοεμβρίου 2004, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, διαβάζουμε:

«…Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, εδέχθη… την Έλλογιμ. κ. Τσαβέλλαν Μπερναρντίνη-Οζταστσιγιάν, Πρόεδρον του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Μεγάλη Ελλάς-Magna Graecia», αντιπρόσωπον της ελληνικής κοινότητος Βρινδησίου-Λέτσε Νοτίας Απουλίας Ιταλίας, μετά της μητρός αυτής Ευγεν. Κ. Κωνσταντίας Αλεξανδρίδου-Οζταστσιγιάν, των θυγατέρων αυτής Ευγεν. Δίδων Βεατρίκης και Φλαβίας, και του Εντιμ. Κ. Έκτορος Ματτινάτα, εξ Ιταλίας, και τον Εντιμ. Κ. Ιωάννην Τριανταφυλλάκην, διευθύνοντα σύμβουλον του ως άνω αναπτυξιακού οργανισμού, εξ Αθηνών».


Σχολιάστε εδώ