Ο «κομματικός» κύριος Αβραμόπουλος

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε πως «τώρα επιβεβαιώνονται όλα εκείνα που πολλοί λέγαμε πριν από δώδεκα χρόνια, ότι εκείνη τη στιγμή θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει περισσότερα και σημαντικότερα» και πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την ώρα ο πολιτικός κόσμος της χώρας θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και μέσα σε πνεύμα συνεννόησης, ομοφωνίας και ομοψυχίας θα χαράξουμε την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Το ίδιο «πειθαρχημένο» στην ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης ήταν και το περιεχόμενο της ομιλίας τού πρώην «ανεξάρτητου» Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος κάλεσε τους φοιτητές «να στείλουν το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός, με πρωτοπόρα τη νεολαία, στηρίζει και εμπιστεύεται την κυβέρνηση, που καταβάλλει προσπάθειες για να δώσει στην πατρίδα μας τη θέση που της αναλογεί στο διεθνές στερέωμα και στον έλληνα πολίτη το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς μέσα σε μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία». Μπρρρ!..

Να σημειώσω, πάντως, πως αν και επρόκειτο για κεντρική εκδήλωση, στην ομιλία του Αβραμόπουλου δεν παρέστη κανείς επιφανής τοπικός παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας, με εξαίρεση φυσικά τον Γιώτη Ψωμιάδη που… πάει παντού.


Σχολιάστε εδώ